Uutiset

Muutamme
heinäkuussa 2018

2018/05/22

 

Antalis Oy muuttaa heinäkuussa 2018 uusiin tiloihin. Uudet toimitilat sijaitsevat keskeisellä paikalla lentokentän läheisyydessä osoitteessa Tahkotie 2, 01530 VANTAA. Samassa yhteydessä Antalis Oy:n ja Schenker Oy:n yhteistyö tiivistyy, sillä Antaliksen Helsingin ja Vantaan varastotoiminnot siirtyvät Schenker Oy:n varastotiloihin samaan osoitteeseen.

”Markkinaympäristö on muuttunut ja se on vaikuttanut myös meidän liiketoimintaamme”, toteaa Antalis Oy:n toimitusjohtaja Jukka Silventola. ”Schenker-yhteistyön kautta pystymme käyttämään varastotiloja vain tarpeen mukaisesti, mikä tuo kustannustehokkuutta ja joustavuutta liiketoimintaamme”.

Antalis Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Esa Silvennoinen huomioi liiketoiminnan painotusten muutoksen: ”Paperin kulutus on jatkuvasti vähentynyt ja sitä kautta myös paperin osuus myynnistämme on pienentynyt. Vastaavasti suurkuva- ja pakkausratkaisujen myynti on kasvanut. Nyt saamme niiden varastointi- ja demotiloiksi paremmin soveltuvat puitteet”.

”Olemme toimineet nykyisissä tiloissamme jo 34 vuoden ajan”, kertoo Antalis Oy:n logistiikkapäällikkö Hannu Virtanen. ”Ajat ja tarpeet ovat muuttuneet, joten nämä uudet järjestelyt vastaavat paremmin tämän hetken tarpeitamme niin toimiston kuin varastonkin osalta. Moniasiakkuusvarasto on luonnollisesti kustannustehokkaampi tapa varastoida. Saammehan palvelua, jossa hyödynnetään tehokkaampia tiloja, uudenaikaisempia järjestelmiä ja ylipäätään laajempia resursseja.”

 

LISÄTIETOJA

Jukka Silventola, jukka.silventola@antalis.com, puh. 050 517 2660

Esa Silvennoinen, esa.silvennoinen@antalis.com, puh. 040 865 9510

Hannu Virtanen, hannu.virtanen@antalis.com, puh. 0500 793 704

paperman