Näytepalvelumme on suljettuna 12.7. - 1.8. välisenä aikana. Hyvää kesää!

Uutiset

Antalis

Muutoksia lisäpalveluihin

2021/07/01
Olemme selkiyttäneet toimittamisen lisäpalveluitamme saamamme palautteen perusteella vastaamaan toimituskumppaniemme tarjoamia palveluita.
 
Toimitus ilman lisäpalveluita sisältää tavaroiden toimittamisen kuorma-auton välittömään läheisyyteen lastauslaiturille, mikäli sellainen on. Jos lastauslaituria ei ole, toimitus viedään katutasolla ns. ensimmäisen oven taakse eli tuulikaappiin, aulaan tms. edellyttäen, että tilaan on esteetön pääsy kuljetuspakkausta (= lavaa) purkamatta. Muussa tapauksessa asiakkaan täytyy itse huolehtia tavaroiden siirtämisestä mahdolliseen säilytystilaan.
 
SERV174 Toimitus ennalta määriteltyyn paikkaan (ennen ”Toimituksen purku ja kanto”) sisältää soiton ennen toimitusta ja lähetyksen toimittamisen autolta ennalta määriteltyyn paikkaan sillä edellytyksellä, että toimitussijaintiin on esteetön pääsy kuljetuspakkausta (= lavaa) purkamatta. Tämä palvelu sisältää mm. toimittamisen tavarahissillä kerrokseen tai kopiohuoneeseen, mikäli lavan saa sinne pumppukärryillä toimitettua.
 
SERV197 Toimitus tavarahissillä kerrokseen poistuu käytöstä. Jatkossa kerrostoimitukset hissillä tilataan palvelulla SERV174.
 
SERV226 Toimituksen purku ja pakkauksen poisvienti (ennen ”Kuljetuspakkauksen purku ja poisvienti”) sisältää tavaroiden purun kuljetuspakkauksesta (= lavalta), ja lavalla olevien tavaroiden sijoittamisen osoitettuun paikkaan. Mikäli tavarat pitää toimittaa kerrokseen esim. nokkakärryillä, tulee tämä palvelu olla tilattuna. Tämän palvelun voi tilata vain palvelun SERV174 yhteydessä! Jos purettu lava pitää toimittaa useaan eri paikkaan esim. eri kerroksiin, varmastathan palvelun onnistumisen asiakaspalvelustamme. Huom! Palvelu ei sisällä esim. tulostuspapeririisien purkamista laatikoista hyllyyn, vaan ainoastaan kuljetuspakkauksesta purkamisen.
 
SERV225 Soitto ennen toimitusta sisältää soiton annettuun puhelinnumeroon ennen toimitusta, jolloin on mahdollisuus sopia tarkka toimitusaika. Tätä palvelua ei tarvitse tilata erikseen, jos tilauksella on jo palvelu SERV174, sillä palvelu SERV174 sisältää jo soiton.
 
Lisätietoja lisäpalveluista ja niiden sisällöstä saat yhteyshenkilöltäsi.

Tulosta Lisäpalvelut-pdf tästä linkistä

paperman