Uutiset

Sign Print & Pack

Antaliksella
lanseerauksia Sign, Print & Pack -messuilla

2018/03/02

Antalis on mukana Sign, Print & Pack-messuilla 14.-15.3.2018 monipuolisella kattauksella. Teimme vuoden vaihteessa kyselyn, johon vastauksina asiakkaamme kertoivat haluavansa tavata yhteyshenkilöitään sekä nähdä tuotevalikoimaa, laitedemoja ja työnäytöksiä. Kaikkea näitä ja kilpailuja on tarjolla osastollamme E:35 ja sen läheisyydessä. 

Osastomme laitteet keskittyvät suurkuvien tulostamiseen, laminointiin ja leikkaamiseen. Esittelemme mm. Epsonin suurkuvatulostinta SC-S80600 ja CWT:n tasolaminaattoria. Suurkuvamateriaalit ovat myös hyvin esillä, mm. Coala ja Cover Styl’, jotka antavat ideoita myös sisustamiseen. Kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan myös huonekalujen ja auton teippausnäytöksiämme! Pinkki paperimies ohjaa osastollemme, jossa on nähtävillä mielenkiintoisia painettuja ja tulostettuja malleja sekä merkittäviä tuotelanseerauksia - niitä ei kannata jättää huomioimatta!

Pakkaamiseen liittyvät esittelymme keskittyvät tällä kertaa näyttäviin ylellisyyspakkauksiin, joista löytyy paljon erilaisia esimerkkejä. Pakkaamisesta lisää toukokuussa PacTec-messuilla - tervetuloa silloin tutustumaan pakkaamiseen liittyviin laiteratkaisuihin ja lanseerauksiin!

Rekisteröidy tästä linkistä!

Lue Print&Media-lehden haastattelu tästä linkistä

paperman