Uutiset

Antaliksen
messulanseerauksia

2020/03/12

Antalis teki PacTec- ja Sign, Print & Pack -messuilla 11.-12.3.2020 useamman lanseerauksen.

CWT LST –digitaalinen leikkausjärjestelmä

Suurkuva-osastolla lanseerattiin CWT LST, joka on kustannustehokas digitaalinen tasoleikkausjärjestelmä. CWT LST:ssä on integroitu muotoonleikkaustyökalu, nuuttauspyörä ja ritsausleikkuri. Laite sisältää korkearesoluutioisen CCD-visiokamerajärjestelmän, joka on suunniteltu lukemaan tulostusmateriaalin leikkuumerkit leikkaustarkkuuden ollessa 0,2 mm. CWT LST leikkaa ja nuuttaa kokoontaitettavaa laatikkoa n. 30-60 sekunnissa pakkauksen monimutkaisuudesta riippuen. Materiaaleille annetut maksimiarvot ovat: neliöpaino 400 g/m2, paksuus 1,5 mm ja arkkikoko 600x400 mm.

Automaattinen arkinsyöttö- ja leikkausjärjestelmä on suunniteltu toimimaan ilman operaattoria. Tällä lyhyiden sarjojen tuotantoon suunnitellulla arkkileikkurilla voidaan tuottaa mm. tarroja, käyntikortteja, kutsuja, etikettejä ja pienpakkauksia.

Lisätietoa tästä linkistä

ENO®ergo

Pakkaus-osastolla lanseerattu Eno®ergo on käsikiristekalvo-järjestelmä, joka on täydellinen yhdistelmä innovatiivista annostelijaa ja varta vasten suunniteltua laadukasta kiristekalvoa. ENO®ergo-järjestelmän avulla laitteella saa tasaisen ja tiukan sidonnan.

Tärkeimmät edut ovat: parempi ergonomia käyttäjälle, tasalaatuinen käärintä, nopea työskentelyprosessi, alhaisempi kalvon kulutus, tasaisen tukeva ote. Tätä järjestelmää voidaan toimittaa magneetilla varustettuna, jolloin sen voi tarvittaessa kiinnittää esim. trukin kylkeen.

ENO®ergo-järjestelmään sopii kolme erilaista kalvoa: Strong, Regular ja Light.

Lisätietoa tästä linkistä

GalerieArt Matt

Paperit-osastolla lanseerattiin GalerieArt Matt –paperi, joka on Antaliksen vastaus ajankohtaiseen mattapapereita suosivaan trendiin. Tämän aidon mattapaperin pinta on heijastamaton ja miellyttävän tuntuinen. Korkea bulkki tekee tuotteesta myös ryhdikkään. Korkealaatuisena paperina sen värintoisto ja painettavuus ovat erinomaisia ja kuivuminen nopeaa. GalerieArt Matt toimiikin yleispaperina kaikkeen graafiseen viestintään soveltuen esim. markkinointimateriaaleihin, kuvateoksiin, lehtiin, vuosikertomuksiin, esitteisiin, suorapostituksiin ym.

GalerieArt Matt on saatavana neliöpainoissa 80-300 g/m2, valikoimassa myös digikokoja.

GalerieArt Matt -paperin valmistuksessa on otettu ympäristö- ja turvallisuusnäkökohdat huomioon. Tuote onkin mm. FSC®-sertifioitu ja se täyttää Joutsenmerkin vaatimukset sekä soveltuu leluihin (EN 71-3).

Lisätietoa tästä linkistä

LISÄTIETOJA                

Suurkuva: Mika Pöllänen, mika.pollanen@antalis.com, puh. 050 527 9481
Pakkaaminen: Risto Janhunen, risto.janhunen@antalis.com, puh. 040 649 2610
Paperi: Esa Silvennoinen, esa.silvennoinen@antalis.com, puh. 040 865 9510

paperman