Uutiset

Antalis
vahvasti mukana sisustusmateriaaleissa

2016/02/03

Tänä päivänä sisustusmateriaaleilta vaaditaan yksilöllisyyttä ja helppoutta niin kotona kuin liike-elämässäkin. Ilmettä muutetaan usein, joten vaihtamisen täytyy tapahtua joustavasti, kustannustehokkaasti ja mahdollisimman pienellä jätemäärällä. Tunnelmaa halutaan luoda kuvan lisäksi pintakuvioinneilla. Myös erilaiset toimintaympäristöt asettavat materiaaleille erilaisia vaatimuksia.

Antalis vastaa kaikkiin näihin tarpeisiin Coalan suurkuvatulostusmateriaalien valikoimalla, joka laajenee tapeteilla, ikkunakalvoilla sekä seinä- ja lattiatarroilla. Näille kaikille on yhteistä digitaalinen tulostettavuus sekä helppo asennettavuus ja poistettavuus. Personoitujen materiaalien käyttö vähentää jätettä, sillä sitä hankitaan vain kulloinkin tarvittava määrä.

Kattava Coala Wall Design –valikoima soveltuu lähes kaikille tulostustekniikoille. Tulostettavat tapetit kiinnitetään liisteröimällä tai liimaamalla, saatavana on myös käteviä esiliisteröityjä vaihtoehtoja. Tapettimateriaalien pohjana on paperi, non-woven tai lasikuitu. Pintakuvioinneissa löytyy runsaasti vaihtoehtoja ja osa tapeteista on vinyylipäällystettyjä.

Coala Wall Design –valikoimassa on huomioitu eri toimialojen rajoitukset, joten ne soveltuvat erinomaisesti terveydenhuollon ympäristöön, hotelleihin, ravintoloihin, kahviloihin, toimistoihin, myymälöihin, näyttelyihin ja kodin sisustamiseen. Tapetit ovat B1-/M1-paloluokiteltuja. Non-woven-laadut ovat lisäksi IMO-luokiteltuja soveltuen laivakäyttöön ja Bio-proof-käsiteltyjä, jolloin ne estävät bakteerien ja levien muodostumisen. Tapetit ovat myös puhdistettavia.

Coala Wall Design –materiaaleille on luotu maksuttomat ICC-profiilit, joilla taataan laadukas tulostusjälki. Ne löytyvät osoitteesta www.antalis.fi.

LISÄTIETOA

Antalis Oy
Mika Pöllänen, liiketoimintapäällikkö, VisCom
mika.pollanen@antalis.fi
puh. (09) 348 300, GSM 050 527 9481

paperman