Uutiset

Sign Print & Pack

Pop'Set,
Flexa ja Obelisk lanseerattu messuilla

2018/03/13

Antalis on Sign, Print & Pack-messuilla 14.-15.3.2018 tehnyt merkittäviä lanseerauksia: Pop'Set, Flexa ja Obelisk. 

POP'SET

Pop’Set on uusi värillinen designpaperi, jonka 32 eri väriä kattavat koko kirjon pastellisävyistä voimakkaisiin väreihin saakka.

”Pop’Set on loistava lisä designpapereiden valikoimaamme. Se soveltuu erinomaisesti erilaisiin jälkikäsittelyihin mm. preeglaukseen, foliointiin ja lakkaukseen. Usein kuitenkin unohdetaan, että värillinen paperi jo itsessään tuo suuria mahdollisuuksia vaikuttavaan viestintään. Sama kuva näyttää aivan erilaiselta erivärisille papereille toteutettuna”, kertoo myynti- ja markkinointijohtaja Esa Silvennoinen.

”Pop’Set sopii hyvin tämän ajan henkeen ja viimeisimmän digitaalisen teknologian hyödyntämiseen. Intensiiviset värit toimivat hienona taustana yksinkertaisillekin painatuksille esim. valkoisella värillä. Pop’Set-tuotteita on saatavana myös valmiiksi digikokoon leikattuina”, kertoo tuotehallinnasta ja digipapereista vastaava Sami Eskelinen. ”Trendikkäiden värien lisäksi olemme tyytyväisiä Extra Black –sävystä, jolloin mustaa sävyä haluava saa todellakin mustan eikä tumman harmaan sävyn käyttöönsä. Samoin iloitsemme siitä, että nyt meillä on värillisten papereiden valikoima laajentunut myös korkeampiin eli 400 g/m2 neliöpainoihin”.

Pop’Set on kauttaaltaan tasaisesti läpivärjättyä, joten papereiden reunatkin ovat värillisiä, mikä mahdollistaa myös reunojen hyödyntämisen luovissa painotöissä. Pop’Set-valikoiman paperit kattavat neliöpainot 80 – 400 g/m2. Kirjekuoria on saatavana 13 eri sävyssä. Tuotteen valmistaa Arjowiggins Creative Papers.

LISÄTIETOJA

Pop’Set

Esa Silvennoinen, puh. 040 865 9510, esa.silvennoinen@antalis.com

Sami Eskelinen, puh. 0400 919 778, sami.eskelinen@antalis.com

 

FLEXA JA OBELISK

Suurkuvalaitteista varmaankin mielenkiintoisin uutuuus on Obelisk Turbo –kuumalankaleikkuri, mutta laajuudessaan puolestaan Flexan lanseeraus on vaikuttavin, sillä Flexa-valikoimaan kuuluu runsaasti erilaisia suurkuvalaitteita, mm. laminaattoreita ja leikkureita lisätarvikkeineen.

”Obelisk Turbo –kuumalankaleikkuri on jotain, mitä Suomen markkinoilla ei ole juurikaan ollut tarjolla”, kertoo Antaliksen suurkuvaliiketoiminnasta vastaava Mika Pöllänen. ”Tällä helppokäyttöisellä ja kustannustehokkaalla leikkurilla pystyy leikkaamaan 3D-muotoon mm. styroksia. Uskonkin sille olevan kysyntää kylttien, logojen, kirjainten ja muiden somisteiden muotoon leikkaamisessa”. Obelisk Turbo ei synnytä savua, hajua eikä melua. Laitteen koko on kompakti 175 x 52 x 38 cm.

”Yhteistyö Flexan kanssa on Antalikselle merkittävä askel, sillä sen ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin kattavampaa valikoimaa ja palvelua suurkuvalaitteiden alueella”, iloitsee Mika Pöllänen ja jatkaa: ”Flexan laitteet ovat sekä helppokäyttöisiä että luotettavia ja niillä syntyvä jälki on ensiluokkaista.” Esimerkkinä valikoimasta hän nostaa Easy Lite 160 –laminaattorin, joka soveltuu erityisesti tarramateriaalien ammattikäyttöön. Miura II Plus on puolestaan esimerkki automaattisesta XY-leikkurista joustaville materiaaleille – automaattisella pystyleikkauksen korjauksella varustettuna. ”Laitevalikoima on niin laaja, että uskon Flexalta löytyvän laitteita lähes kaikkiin suurkuvatarpeisiin”, Pöllänen vakuuttaa.

LISÄTIETOJA

Flexa

Obelisk                  

Mika Pöllänen, puh. 050 527 9481, mika.pollanen@antalis.com

 

paperman