Suljemme perjantaina 1.10. poikkeuksellisesti jo klo 14.00. Sähköisen kaupan kautta tilauksia voi tehdä 24/7.

Uutiset

Antalikselle
uusi omistaja Japanista

2020/03/31

Antaliksen osakkeenomistajat ovat saaneet sitovan ostotarjouksen japanilaiselta Kokusai Pulp & Paper Co., Ltd:ltä. Osapuolet ovat allekirjoittaneet osto-optiosopimuksen, jolla Kokusai Pulp & Paper sitoutuu ostamaan kaikki Sequanan omistamat osakkeet eli 75,2 % osakepääomasta. Lisäksi yritys on sitoutunut ostamaan Bpifrance Participationsilta sen 8,5 % osakepääoman. Samassa yhteydessä on sovittu Antaliksen lainojen uudelleen järjestelystä. Edellä mainittujen toimien valmistuttua Kokusai Pulp & Paper tekee yksinkertaistetun käteistarjouksen lopuista Antaliksen osakkeista.

Kokusai Pulp & Paper Co., Ltd. on johtava paperin toimittaja Japanissa, Aasiassa ja Australiassa. Sen liikevaihto on n. 3.2 mrd euroa. Yritys on Tokion pörssissä noteerattu (Kabutochō, Tokyo, ISIN JP3293350009).

Kokusai Pulp & Paperin tavoitteena on Antaliksen yritysoston myötä tulla maailman johtavaksi paperin, pakkaamisen ja suurkuvan jakelijaksi. Se toimii jatkossa neljässä eri maanosassa – Aasia, Eurooppa, Australia ja Latinalainen Amerikka. Perustettavan ryhmän vuosittainen liikevaihto tulee olemaan noin 5,3 mrd €.

Lue alkuperäinen lehdistötiedote tästä linkistä 

Lisätietoa Kokusai Pulp & Paper Co., Ltd. -yrityksestä tästä linkistä 

paperman