Uutiset

ICC -profiilien haku on nyt helppoa!

2015/11/19

Antalis on luonut suurkuvatulostuksen asiakkaille uuden palvelun, jolla asiakkaat varmistavat ensiluokkaisen lopputuloksen suurkuvatulosteilleen.
Uusi ICC Profile Centre on Antaliksen nettisivuille linkitetty palvelu, josta löytyy jo yli 1000 ICC-profiilia. Palvelua täydennetään jatkuvasti ja pian sinne saadaan ICC-profiilit myös tapeteille ja helposti asennettaville Coala-tuotteille.

ICC-profiilien haku on helppoa, sillä valmiista pudotusvalikoista valitaan vain tulostin, väri, käytettävä materiaali ja RIP-tulostusohjelma. Näiden tietojen perusteella syntyy zip-tiedosto, jonka sisältö siirretään omaan RIP-tulostusohjelmaan.

”Suurkuvatulostuksen markkinat kasvavat jatkuvasti ja Antalis laajentaa tarjontaansa tällä segmentillä. Meillä on dynaaminen Coala-brändi monipuolisine valikoimineen, mutta laajan valikoiman lisäksi haluamme parantaa myös asiakkaidemme palvelua”, toteaa Antaliksen LFP-liiketoimintapäällikkö Mika Pöllänen. ”Uusi ICC Profile Centre on näppärä palvelu, jota käyttämällä asiakkaamme varmistavat tehokkaan ja laadukkaan työskentelyn oman asiakkaansa hyväksi. ICC-profiilin käyttö varmistaa, että jokainen tulostus on kalibroitu juuri oikealle tasolle tuottamaan mahdollisimman korkealaatuista tulostusjälkeä – laitteesta ja materiaalista riippumatta”.

paperman