Uutiset

Hervé Poncin nimitetty EUGROPAn johtoon

2016/01/12

Paris, 11. tammikuuta 2016 – Hervé Poncin, Euroopan johtavan paperin ja pakkaamisen tukkukaupan, Antalis Internationalin, toimitusjohtaja on nimitetty EUGROPAn (European Paper Merchants Association) toimitusjohtajaksi kahden vuoden määräajaksi. 

“Minulle on kunnia toimia tämän eurooppalaisen yhdistyksen toimitusjohtajana ja odotankin innolla työskentelyä sen jäsenten kanssa. Tavoitteemme on edistää paperin menekkiä – paperihan on nykyään ympäristövastuullinen tuote – ja tuoda esiin paperi- ja pakkaustukkukauppojen asiakkailleen tarjoamia lisäarvoa tuottavia palveluja,” toteaa Hervé Poncin. “Paperiteollisuus ja graafisen ala ovat tehneet mittavan työn asiakkailleen jäljitettävyyden, kierrätyksen ja kestävän kehityksen suhteen. Meidän tehtävämme on varmistaa, että asiakkaat ovat tietoisia näistä aikaansaannoksista ja tukea alamme toimijoita.”

Hervé Poncin on toiminut Antaliksen toimitusjohtajana (COO) syyskuusta 2009 lähtien. Heinäkuussa 2014 hänet nimitettiin Antalis-konsernin emoyhtiön, Sequanan, johtoon Senior Executive Vice-President -tittelillä.

Valmistuttuaan Ecole Centrale de Paris’sta hän aloitti uransa Renault Automationissa, jonka jälkeen hän siirtyi Arthur Andersen & Cie:n palvelukseen ja sen jälkeen oli vuorossa Apple France and Europe.
Hänellä on ollut useampia johtopaikkoja Sequana-konsernissa vuodesta 1994 lähtien: Arjomari Diffusion, Antalis Western Europe ja viimeisimpänä Antalis International.

Lue tästä koko uutinen.