Uutiset

Granolle
designpapereiden huippusertifiointi

2018/10/11

Arjowiggins on Euroopan johtava designpapereiden valmistaja. Yritys on luonut ”Arjowiggins Academy of Certified Printers” –ohjelman varmistamaan Arjowigginsin laatustandardit täyttävät painatukset ja jälkikäsittelyt valmistamilleen papereille ympäri maailman. Tätä varten kirjapainot voivat tehdä testiajoja, joiden tuloksia teknisistä asiantuntijoista koostunut raati Ranskassa arvioi. Testiajossa työt painetaan annettujen ohjeiden ja mallien mukaisesti seitsemälle eri Arjowigginsin designpaperilaadulle neljää eri tekniikkaa käyttäen: offset, seripainatus, foliointi ja preeglaus.

Grano Oy oli yksi harvoista eli yksi neljästä eurooppalaisesta yrityksestä, joille on tällä hetkellä myönnetty ”Arjowiggins Academy of Certified Printers” –diplomi. Viro on saanut yhden ja Ranska kaksi diplomia, muuten suurin osa diplomeista on jaettu Kauko-Itään. ”Tästä sertifikaatista voi todella olla ylpeä, sillä ei tähän laatuun kuka tahansa yllä”, totesi diplomin luovuttanut Tomasz Peret Arjowigginsiltä.

”Tämä on tärkeää meille jo pelkästään jatkuvan kehittymisen periaattenkin takia. Koko ajan on pyrittävä parempaan ja kehittämään prosesseja sekä osaamista. Tätä kautta hyötyvät myös asiakkaat”, kommentoi sertifikaatin vastaanottanut Grano Oy:n aluejohtaja Markus Jensen-Eriksen.

 

LISÄTIETOA

Arjowiggins Academy of Certified Printers

paperman