Uutiset

GalerieArt Matt

Uusi
aito mattapaperi - GalerieArt Matt

2020/02/04

Antalis Oy on saanut valikoimaansa uuden GalerieArt Matt -paperin. Tämän aidon mattapaperin pinta on heijastamaton ja miellyttävän tuntuinen. Korkea bulkki tekee tuotteesta myös ryhdikkään. Korkealaatuisena paperina sen värintoisto ja painettavuus ovat erinomaisia ja kuivuminen nopeaa. GalerieArt Matt toimiikin yleispaperina kaikkeen graafiseen viestintään soveltuen esim. markkinointimateriaaleihin, kuvateoksiin, lehtiin, vuosikertomuksiin, esitteisiin, suorapostituksiin ym.

”Mattapaperit ovat nyt selkeä trendi ja olemme iloisia saadessamme tämän uudistuneen GalerieArt Matt -paperin valikoimaamme”, iloitsee Antaliksen myynti- ja markkinointijohtaja Esa Silvennoinen ja kertoo samalla, että tuote tulee korvaamaan LumiForten ja GalerieArt Volumen.

GalerieArt Matt on saatavana neliöpainoissa 80, 90, 100, 115, 130, 150, 170, 200, 250 ja 300 g/m2. Graafiset koot saatavana kaikissa em. neliöpainoissa, valmiit digikoot kaikissa muissa neliöpainoissa paitsi 80 ja 300 g/m2.

GalerieArt Matt -paperin valmistuksessa on otettu ympäristö- ja turvallisuus-näkökohdat huomioon. Tuote onkin mm. FSC®-sertifioitu ja se täyttää Joutsenmerkin vaatimukset sekä soveltuu leluihin (EN 71-3).

GalerieArt -tuoteperheeseen kuuluvat myös GalerieArt Gloss ja GalerieArt Silk.

                       

LISÄTIETOJA                

Antalis Oy | Esa Silvennoinen | esa.silvennoinen@antalis.com | puh. 040 865 9510

Tutustu myös GalerieArt-brändisivuihin tästä linkistä

 

paperman