Uutiset

FloorSharK
- maailman ensimmäinen Dry Tonerilla tulostettava anti-slip-lattiatarra sisätiloihin

2020/09/07

Antalis Oy on saanut edustukseensa maailman ensimmäisen Dry Tonerilla tulostettavan ja sisätiloihin soveltuvan anti-slip-luokitellun lattiatarran. FloorSharK® Dry Toner on helppo asentaa ja poistaa jälkiä jättämättä eikä se kutistu. Tuotteen pinta on ainutlaatuinen, sillä se muistuttaa hain ihoa – se on valmistettu erityisen kestävästä PVC-vapaasta polyesteristä, jota ei tarvitse laminoida. Tuotteelle on myönnetty R10-sertifikaatti.

FloorSharK® Dry Toner -materiaalia voi käyttää sileillä ja kovilla lattioilla lyhytaikaisesti. Tuotteelle hyviä käyttökohteita ovat esim. lattiaopasteet tai -mainokset myymälöissä, lentokentillä, messuilla, kokoustiloissa, kouluissa ja muissa julkisissa tiloissa. Tällä materiaalilla tulostusjälki on erinomainen ja se kuivuu nopeasti, joten lopputuotteen saa käyttöön nopeasti. Kestävyydestä kertoo paljon, kun sen päällä voi huoletta kävellä vaikka korkokengillä tai sen päältä voi ajaa vaikka kuorma-autoilla.   

”On hienoa saada uusi ja erittäin mielenkiintoinen digituote valikoimaamme!”, iloitsee Antaliksen myynti- ja markkinointijohtaja Esa Silvennoinen. ”Kysyntää on selvästi ollut lattiatarramateriaalille, jota voidaan tulostaa pieninäkin erinä ja FloorSharK® Dry Toner on vastaus siihen tarpeeseen. Näin korona-aikana FloorSharKilla on erittäin kätevää mm. muistuttaa turvaväleistä. Hienoa on luonnollisesti myös se, että vastaavaa tuotetta saamme suurkuvatarpeisiinkin rullina.

FloorSharK® Dry Toner on saatavana SRA3-koossa 50 arkin pakkauksissa soveltuen seuraaviin Dry Toner -tulostimiin: Xerox, Konica Minolta, OKI, Ricoh, Canon ja HP. KernowJet FloorSharK® on vastaava tuote suurkuvatulostukseen. Sitä on saatavana 25 metrin rullissa ja sillä on R10-sertifioinnin lisäksi BFL-s1-paloluokitus.

 

Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi!