Uutiset

Antalis
& yhteistyökumppanit Fespassa

2016/02/24

Antalis on yhteistyökumppaneineen näyttävästi esillä Fespa 2016 –näyttelyssä. Paikanpäällä Amsterdamissa 9.-11.3.2016 ovat Mika Pöllänen (+358 50 527 9481), Kimmo Sipilä (+358 40 182 3872) ja Tomi Miilumäki (+358 44 572 6629). Tutustu uutuuksiin!

Antalis International / Osasto G20, Halli 1

- Coala-suurkuvatulostusvalikoima: valikoima materiaaleja ja värejä suurkuvatulostukseen.

- Coala-lattiatarrat: valikoima tuotteita, joiden avulla voi somistaa ja viestiä kaikilla lattiapinnoilla turvallisesti liukastumatta (anti-slip-sertifikaatti), PVC-vapaat materiaalit.

- Coala Display Systems: kattava valikoima moderneja ja erittäin toimivia esittelyjärjestelmiä – sisältävät kaikki tarvikkeet kuljetusta ja asennusta varten.

- Coala WallDesign: Valikoima personoitavia tapetteja, pohjamateriaaleina paperi, non-woven, lasikuitu.

- DISPA®: uusi kartonki, jonka ainutlaatuinen preeglatun paperin rakenne tuo vahvuutta ja jäykkyyttä. Erinomainen valinta lyhytaikaiseen kampanjointiin.

- Antaliksen palvelut, joilla halutaan varmistaa, että asiakas saa parhaiten hyödynnettyä suurkuvatulostamisen mahdollisuuksia: esim. nettisivuilta helposti poimittavat ICC-profiilit, koulutus, tuotetestauksen konsultointipalvelut, koneiden kalibrointi.

- Antalis Cad-Cam / autoteippaus: laaja valikoima tulostettavia ja värillisiä vinyylitarroja ikkunoiden, autojen ja kylttien teippauksiin.

- Coala Easy Apply Application Zone: tuo esiin materiaaleja, jotka kuka vain voi asentaa ja poistaa helposti ilman ammattilaisten apua.

 

Asphalt Art International AG / Osasto R30, Halli 7

- AthleticWalk: Laminoitu PET-vinyylikalvo, jossa on hopeinen metallisoitu tausta. Suunniteltu erityisesti sisäurheiluhallien lattioihin, sillä sen pinta on erittäin pehmeä. Helppo asentaa ja poistaa.

- StarWalk: laminoitu PET-vinyylikalvo, jossa on hopeinen metallisoitu tausta. Tämä materiaali on suunniteltu erityisesti marmorille sekä kiillotetulle ja sileälle kivelle.

 

Continental Grafix AG / Osasto R30, Halli 7

- panoRama White: one way vision -ikkunatarra, joka on valkoinen edestä ja takaa. Se on suunniteltu erityisesti tilaisuuksiin yms. lyhytkestoisiin tai lyhyehköihin tapauksiin. Valmistettu kalanteroidusta vinyylistä kirkkaalla puolipysyvällä liimalla.

- panoRama Innova Clear: perforoitu kirkas vinyyli sisätilan sovelluksiin. Soveltuu ikkunoihin autoissa, ovissa, rakennuksissa ym., joista täytyy nähdä läpi. Soveltuu lyhytaikaiseen käyttöön (alle 1 v.).

- panoRama Film: sovellus, joka antaa mahdollisuuden nähdä läpi yhteen suuntaan. Soveltuu julisteisiin, huonejakajiin, mainontaan tai ikkunoiden läheisyyteen. Uutta alalla!

 

Eltete TPM / Osasto H1, Halli 1

- Eltete TPM:n graafinen osasto DeMill osallistuu nyt kolmatta kertaa Fespa Digitaliin.

- D-Board Light: helposti tulostettava ja leikattava materiaali mahdollistaa idean kuin idean toteuttamisen. Tuote soveltuu UV- ja tasotulostamiseen sekä 2D- ja 3D-tutteiden valmistukseen (esim. julisteet, kevyet väliseinät, messuseinät, myyntitelineet, huonekalut). 100 % kierrätettävä.

- ALLISON Board graafinen kartonkilevy: Tuotteen ICB-kenno ja 2 m leveys täydentävät valikoimaa.

 

EPSON / Osasto F50, Halli 1

- Epson SureColor S-sarjan 64-tuuman suurkuvatulostimet: SC-S80600, SC-S60600 ja SC-S40600. Soveltuvat luoviin töihin tarkkojen värisävyjen ja useiden eri materiaalivaihtoehtojen ansiosta. Korkealaatuinen Precision Dot –tulostustila, automaattinen tulostusmateriaalin kireydensäätöjärjestelmä (AD-ATC), leveät syöttörullat ja antistaattiset joustavat painerullat. Huom! Epson UltraChromeGS3 –musteet.

- Epson SureColor SC-P2000 on erittäin nopea, vesipohjainen suurkuvatulostin, jossa tarkka PrecisionCore MicroTFP –tulostuspää. Huom! Epson UltraChrome Pro 10 –musteet.

 

SENTEC International / Osasto A215, Halli 3

- Taylor: kattava valikoima tekstiilejä (12 kpl) sekä siirtopapereita sublimaatiotulostamiseen (6 kpl) sisustukseen ja kyltteihin.  Soveltuvat tekniikat: sublimaatio, latex, solvent, UV ja WB

          - Taylor Linen (pellavakuosinen tekstiili)

          - Taylor Alu Tex (alumiinitaustainen tekstiili)

          - Taylor SA (block-out-tarra)

- Coveris Magic RiteTac: tussitauluihin soveltuva satiinipintainen muovi, joka soveltuu UV-tulostamiseen

          - Ritec Lo: satiinipintainen muovitarra, jota voidaan käyttää valkokankaana ja tussitauluna.

 

 

paperman