Uutiset

Antalis
mukana Drupassa

2016/05/03

Antalis on mukana Düsseldorfissa Saksassa järjestettävässä Drupassa 31.5.-10.6.2016 yhteistyökumppaninsa Xeroxin ständillä (Halli 8-B). Osastolla esitellään laaja valikoima digitaaliseen tuotantoon soveltuvia papereita, kartonkeja ja sovellustuotteita, joita asiakkaat voivat hyödyntää omassa liiketoiminnassaan. Materiaaleja voidaan hyödyntää esim. digipainetuissa pakkauksissa, valokuva-albumeissa, kirjoissa ja katalogeissa. Kaikki Antaliksen tarjoamat materiaalit on tarkkaan testattuja ja ne soveltuvat erinomaisesti Xeroxin digitaalisiin tulostuslaitteisiin.

Drupa-messuilla esitellään uusimmat laitteet, teknologiat ja materiaalit digitaalisen painamisen/tulostamisen alueelle. Pira on arvioinut, että maailmanlaajuisesti digitaalisen painamisen markkina tulee kasvamaan 141 mrd dollarista (vuonna 2014) 291 mrd dollariin (vuonna 2014).* Nopeaa kasvua ennustetaan, koska digitaalisen painamisen avulla painolaitokset voivat parantaa palvelutasoaan asiakkailleen. Personoinnin avulla painetusta viestinnästä tulee kohdennettavampaa ja tehokkaampaa. Tämä on tärkeää, jotta pystytään erottautumaan alati kasvavassa online-maailmassa. Pira arvioi myös, että painovärin hinnan laskun ja teknologian kehittymisen ansiosta pienistä painosmääristä tulee taloudellisempaa ja siten asiakkaille tarjoutuu enemmän mahdollisuuksia.

Tässä uudistusten pyörteessä paperiteollisuudella on tärkeä rooli. Asiakkaat hyötyvät personoitavista etiketeistä ja pakkauksista, medioiden välisistä kommunikaatiosta, on-demand valokuvista ja korteista, pienistä kirjojen ja katalogien painosmääristä ym. Siksi paperiteollisuus jatkaa investoimistaan digitaaliseen painamiseen parantaen ajettavuutta, pinnan laatua ja värin imeytymistä. Lisäksi se kehittää uusia materiaaleja pystyäkseen tarjoamaan vieläkin parempaa painojälkeä ja ympäristövastuullisuutta ym.

Antalis esittelee seuraavat tuotteet Xeroxin, HP Indigon ja Konica Minoltan ständeillä:

Arjowiggins Creative Papers Digital: mahtava valikoima maineikkaita designpapereita digitaalisessa koossa – Conqueror, Curious Collection, Keaykolour, Rives ja Pop´Set.
Invercote: graafiset kartongit esitteisiin, kirjan kansiin, postikortteihin, CD-koteloihin ja pakkausmateriaaleiksi
Digigreen: 100 % digitaalinen 100 % ympäristöystävällinen paperi digitaaliseen tuotantoon mm. seuraaviin käyttökohteisiin: esitteet, on-demand-kirjat, kalenterit, aikakauslehdet, kortit, kutsut, tiedotteet
Novatech Digital: päällystetty paperi, joka tuottaa erinomaisen painojäljen ja on siksi ihanteellinen valokuville, suoramarkkinointiin, kutsuihin, käyntikortteihin jne.
Cocoon Jet: päällystämätön 100 % kierrätettyä erittäin valkoista paperia, joka on suunniteltu erityisesti high speed inkjet väritulostukseen kaupallisessa markkinoinnissa
Mohawk Superfine: vaikuttavaa kuvan tarkkuutta ja värin tasalaatuisuutta, joten se soveltuu täydellisesti valokuva-albumeihin ja pakkaussovelluksiin.

*Lähde: PIRA The Future of Digital Printing 2024

paperman