Uutiset

D-Board
Light taipuu museonäyttelyksi - käy katsomassa!

2017/03/23

Kansallismuseossa on 17.2.-28.5.2017 välisenä aikana avoinna Come to Finland -näyttely, jossa on mahdollista nähdä 100 autenttista Suomea markkinoivaa matkailujulistetta ennen ja jälkeen Suomen itsenäistymisen. Lisäksi esillä on tätä näyttelyä varten taiteilijoiden ja graafikoiden toteuttamia julisteita sekä Kansallismuseon matkustamiseen liittyvää esineistöä.

Tässä kyseisessä näyttelyssä Kansallismuseo on käyttänyt ensimmäistä kertaa näyttelymateriaalina Antaliksen valikoimaan kuuluvaa kevyttä graafista kartonkipahvia, D-Board Lightia. Erityisesti D-Board Lightille ominaista hunajakennoreunaa on haluttu korostaa ja tuoda materiaalin tuntu esiin yhdistämällä tuotteen eri pintamateriaaleja. Tämän voi nähdä erityisesti oviaukoissa eri näyttelytilojen väleissä sekä aihetolpissa. D-Board Lightista on valmistettu myös roikkuvat taustaseinät, sisääntulon kaareva seinä, vitriini ja näyttelytilojen ovensuiden elävät pinnat sekä pöydät, tuolit ja myymäläkalusteet.

Kansallismuseo aikoo uusiokäyttäää osaa näyttelymateriaaleista myös tulevissa näyttelyissä. Näin tämä 100 % kierrätettävä materiaali saa vielä pidemmän käyttöiän.

Käy tutustumassa näyttelyyn - vielä on aikaa!

Kuvia näyttelystä

paperman