Uutiset

Koronaviruksen
vaikutuksia Antaliksen toimintaan

2020/03/16

Koronavirus COVID-19 jatkaa edelleen leviämistään, joten tällä kehityksellä on vaikutuksensa Antaliksen toimintaprosesseihin ja toimitusketjuihin. Teemme kuitenkin kaikkemme, jotta voimme palvella asiakkaitamme säilyttäen palvelutasomme mahdollisimman hyvänä.

Varotoimenpiteet työntekijöidemme ja asiakkaidemme suojelemiseksi

Työntekijöidemme ja asiakkaidemme suojeleminen on meille tärkeää. Työntekijöillemme annamme Antaliksen ohjeistukset sekä ajankohtaista tietoa tilanteesta kaikkien terveyden ja turvallisuuden suojelemiseksi:

- Antaliksen työntekijöille on annettu tietoa perustason ja tehokkaiden ennaltaehkäisevien hygieniatoimenpiteiden tärkeydestä. Heitä on myös kehotettu välittömästi ottamaan yhteyttä esimieheensä ja lääkäriin, jos flunssan kaltaisia oireita ilmaantuu.

- Tarkkailemme jatkuvasti Antalikseen tavaroita toimittavien ulkopuolisten kumppaneidemme ennaltaehkäiseviä hygieniatoimenpiteitä.

- Jatkamme asiakaskäyntejä tilanteissa, joissa se asiakkaalle sopii. Muutoin työntekijöidemme työmatkoja on vähennetty minimiin.

- Olemme ohjeistaneet henkilökuntaamme välttämään suuria väkijoukkoja. Lisäksi koronaviruksen leviämisriskin minimoimiseksi olemme lisänneet etätyömahdollisuuksia yrityksessämme.

- Toimitiloissamme sijaitsevat Showroomit on toistaiseksi suljettu. Näytepalvelusta voimme kuitenkin edelleen toimittaa näytteitä tarvittaessa.

Mahdolliset lyhyen aikavälin vaikutukset tilanteen nopean etenemisen vuoksi

- Teemme aktiivista yhteistyötä toimittajiemme ja kuljetuskumppaneidemme kanssa palvelutasomme varmistamiseksi.

- On mahdollista, että osalle tuotteistamme tulee saatavuusongelmia, mutta pystymme tarjoamaan vaihtoehtoisia tuotteita niiden tilalle.

- Jo vahvistettuihin toimitusmääriin ja päivämääriin saattaa tulla muutoksia, sillä toimitusten varmuus toimittajiltamme saattaa muuttua odottamattomien ulkoisten olosuhteiden vuoksi.

Pidämme sinut ajan asalla tilanteesta

- Jotta voit pysyä ajan tasalla koronaviruksen vaikutuksista palvelutasomme, voit tarkistaa viimeisimmät tietopäivitykset nettisivuiltamme tästä linkistä

- Ota yhteyttä yhteyshenkilöösi – oli kyse sitten tilauksestasi tai muusta toimintamme liittyvästä asiasta. Yhteyshenkilösi tiedot löydät tästä linkistä

paperman