Uutiset

Conqueror
panostaa trendikkääseen harmaaseen

2018/04/12

Klassisen hienostunut, pehmeä ja ajaton - silti moderni. Harmaa on ollut jo kauan suosittu väri sisustuksessa ja harmaasta on tullut toivottu väri myös painotuotteisiin. Conqueror Wove ja Laid -papereiden valikoima onkin laajentunut kolmella eri harmaan sävyllä: Feather, Pencil ja Cartridge.

Feather on pehmeä ja lämmin moderni harmaa, Pencil puolestaan elegantti neutraali keskiharmaa. Cartridge onkin sitten jo tummemman harmaa sävy, joka tuo kontrastillaan terävyyttä pehmeisiin sävyihin.

”Nämä uudet ja odotetut harmaat värisävyt täydentävät loistavasti Conquerorin valkoisten ja kermanväristen papereiden valikoimaa. Tämän miellyttävän tuntuisen paperivalikoiman värisävyt ovat harmoniassa toisiinsa nähden, joten eri sävyjä on helppo yhdistellä keskenään”, kertoo Antaliksen myynti- ja markkinointijohtaja Esa Silvennoinen.

”Conqueror on tyylikäs valinta brändin tukemiseen – oli kyse sitten yrityslomakkeistoista, käyntikorteista, kutsuista, ruokalistoista, tyylikkäistä tuotepakkauksista tai muista painotöistä. Harmaan sävyillä on mahdollisuus tehdä näyttäviä kokonaisuuksia, sillä Conqueror soveltuu hyvin myös pienempiin digipainatuksiin”, toteaa  tuotehallinnasta ja digipapereista vastaava Sami Eskelinen.

Conqueror-papereita on saatavana neliöpainoissa 120, 220 ja 300 g/m2. Valikoimaan kuuluu myös yhteensopivia kirjekuoria. Tuotteen valmistaa Arjowiggins Creative Papers.

 

LISÄTIETOJA   

Conquerorin brändisivu

Esa Silvennoinen, puh. 040 865 9510, esa.silvennoinen@antalis.com

Sami Eskelinen, puh. 0400 919 778, sami.eskelinen@antalis.com

 

paperman