Uutiset

Coala
Coversafe toimii COVID-19-koronavirusta vastaan

2021/01/08

COALA COVERSAFETM -tarrakalvo tuo suojan myös COVID-19 (SARS CoV 2) -virusta vastaan. Tuotetta valmistava Gergonne Industrie on testannut sen ja kertoo asiasta lehdistötiedotteessaan.

Raportin testituloksista näet tästä linkistä.

Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi!

 

 

UUTINEN 17.9.2020

Antalis Oy:n valikoima on laajentunut ainutlaatuisella antimikrobisella tuotteella, joka tuo helpotusta korona-ajan arkeen sisätiloissa. COALA COVERSAFETM on ohut läpikuultava mattapintainen muovikalvo, joka eliminoi yli 99 %:sesti bakteerien ja virusten toimintaa pinnoilla - koronavirus (229E) mukaanlukien. Neljän vuoden jatkuva ja turvallinen suojaus pätee myös hiivaa ja hometta vastaan.

COALA COVERSAFETM -kalvo soveltuu pinnoille, jotka ovat alttiita toistuville kosketuksille. Tällaisia ovat esim. pöydät, tasot, kädensijat, valokatkaisijat, porraskaiteet jne. Kalvo on kulutuksen kestävä ja sitä voidaan pestä tavallisilla kemiallisilla pesuaineilla. Tuote soveltuukin siksi erinomaisesti mm. toimistoihin, teollisiin tiloihin, laboratoreihin, sairaaloihin, hoivakoteihin, lastentarhoihin, baareihin, ravintoloihin, kauppoihin ja julkiseen liikenteeseen. Tarrakalvo on helppo asentaa ja poistaa jälkiä jättämättä. 

Tämän ranskalaisen patentoidun tuotteen valmistaa Gergonne Industrie uudella ainutlaatuisella PYLOTE-teknologialla. Tuotteen toiminta perustuu 100 % antimikrobisiin mineraalikeramiikkahiukkasiin, jotka on levitetty pulverina polyolefiini-tarrakalvolle. Tuotteen pinnalta 50 % viruksista ja bakteereista kuolee 20 minuutin kuluttua. Tunnin kuluttua jo 90 % niistä on eliminoitu ja 24 tunnin kuluttua 99,9 %. 

COALA COVERSAFETM -tuotteelle on myönnetty ISO 10993-5 -terveyssertifikaatti, EcoCert-ympäristösertifikaatti ja FDA GRAS -elintarvikesertifikaatti. Lisäksi tuote on lääkelaitosten hyväksymä EU:ssa, USA:ssa ja Japanissa.

Antaliksen valikoimassa tuotetta on saatavana koossa 1,49 x 30 m. Lisäksi valikoimassa on nopeasti ja helposti asennettava versio ovien kädensijoihin.

”Korona-epidemia on asettanut uudet standardit terveyden huollon, julkisten tilojen ja myös toimistotyöympäristöjen siivoukselle. Siisteystasoja on jouduttu nostamaan epidemian myötä kaikkialla. Tämän kaiken päälle tulee vielä henkilökohtaisen stressitilan muutokset, jotka ovat tietenkin yksilöllisiä. COALA COVERSAFETM ei ratkaise epidemiaa, mutta se antaa toimintaympäristöihin pitkäaikaisen ratkaisun, jolla on vaikutusta niin käsillä olevaan epidemiaan kuin tulevaisuuteenkin. Kausittaisten flunssa-aaltojen sekä muiden bakteeri- ja virusinfektioiden vaikutus sairauspoissaoloihin työpaikoilla, kouluissa ja päiväkodeissa on merkittävä ja Coversafella on niihin tutkitusti vähentävä vaikutus - henkilökohtaisen hygienian merkitystä unohtamatta.”, kommentoi Antalis Oy:n suurkuvaliiketoiminnasta vastaava Mika Pöllänen.

Lue lisää esitteistämme
Coala Coversafe koko valikoima
Coala Coversafe -kädensijatarra

Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi!

 

paperman