Uutiset

Designpapereita
digikoossa Antaliksesta

2017/04/27

Antaliksella on nyt tarjottavana laajin valikoima designpapereita digitaaliseen painatukseen. Valikoimassa on tuotteita värijauhetta käyttäviin Dry toner –tekniikoihin ja tuotteita nestemäisiin HP Indigo –tekniikoihin. Mm. Conqueror, Rives sekä Curious Matter, Metallics ja Skin ovat designpapereita, joiden valikoimaa laajenee 450x320 mm:n digikoolla. Tämän myötä korkealaatuiset ja näyttävät painotyöt onnistuvat jatkossa helpommin myös pienemmissä painosmäärissä. Tuotteet ovat tarkasti testattuja.

”Meiltä on pyydetty designpapereita pienemmässä arkkikoossa sekä pienempinä pakkauksina. Tämä lanseeraus vastaa tähän huutoon ja avaa monipuolisia mahdollisuuksia hyödyntää Arjowigginsin inspiroivia designpapereita yritysviestinnässä. Tämän muutoksen myötä kirjapainojen ja tulostuslaitosten on helpompi tarjota yksityishenkilöillekin kauniita papereita esim. hääkutsuihin – luovuuden ei enää tarvitse olla kallista”, toteaa Antalis Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Esa Silvennoinen.

Arjowigginsin designpapereista on tehty näyttäviä näytekirjoja, joista löytyy malleja ja tietoa kaikista viimeisimpiin Dry toner ja HP Indigo -tekniikoihin soveltuvista tehtaan valmistamista digipapereista. Kirjoja on rajoitettu määrä.

Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi!

 

LISÄTIETOJA                       

Sami Eskelinen, puh. 0400 919 778, sami.eskelinen@antalis.fi

 

LINKKI

Antalis Oy:n valikoima

Arjowiggins Digital