Uutiset

Antalis ostaa Data Copy -brändin Metsä Boardilta

2015/06/17

Antalis, Euroopan johtava paperitukkukauppa, on ostanut Metsä Boardilta tulostus-papereiden maineikkaan Data Copy –brändin sekä siihen liittyvät yksinoikeudelliset tavaramerkit. Data Copy –brändi siirtyy Antaliksen omistukseen 1.7.2015.

Tämä johtavan brändin osto vahvistaa Antaliksen asemaa tulostuspapereiden markkinalla ja antaa yritykselle mahdollisuuden tarjota asiakkaalle laajempaa huippubrändien valikoimaa tulostuspaperissa. Data Copylla on markkinalla pitkäaikainen maine innovaatioita ja palveluita tarjoavana brändinä: mm. helposti avattavat pakkaukset (Easy Opening) ja pehmeät Grab&Go-kantohihnat. Data Copylla on uskollinen asiakaspohja ja se on sitoutunut kestävään kehitykseen ja vastuullisiin hankintoihin.

Tämä brändin osto on linjassa Antaliksen kansainvälisen tulostuspapereiden strategian kanssa, joka keskittyy strategisiin avainbrändeihin eli Antaliksen omiin brändeihin kuten Image ja nyt Data Copy tai lisensoituihin tavaramerkkibrändeihin, joihin Antaliksella on yksinoikeus, kuten Xerox®. Tärkeinä nähdään myös sellaiset tehdas- ja OEM-brändit, joihin Antaliksella on jonkinasteinen yksinoikeus, kuten Pioneer® ja HP®.

Xavier Jouvet, Antalis International –konsernin markkinointi- ja ostojohtaja, kommentoi: “Olemme ylpeitä saadessamme liittää johtavan Data Copy –brändin tulostuspapereiden valikoimaamme. Tämä brändi istuu saumattomasti strategiaamme tuoden lisäarvoa tulostuspaperiasiakkaillemme, jotka haluavat yhdistää monikäyttöisyyden ympäristö-ystävällisyyteen.”

Lisätietoja:

Antalis Oy / Jukka Silventola
jukka.silventola@antalis.fi
puh. (09) 348 300 tai 050 517 2660

 

paperman