Uutiset

Antalis Documet Supplies tarjoaa Xerox-tuotteita

2013/11/01

Antalis on nyt ostanut Xeroxin Document Supplies Europe –liiketoiminnan ja yksinoikeuden Xerox-tavaramerkillä varustettujen papereiden ja digitaalisten painomateriaalien jakeluun ja markkinointiin 16 Länsi-Euroopan maassa (Alankomaat, Belgia, Espanja, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Luxemburg, Norja, Portugali, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomi, Sveitsi, Tanska).

Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme kattava tuotevalikoima, johon kuuluu myös tulostuspapereiden ja digitaalisten materiaalien markkinan tunnetuin brändi, Xerox, koko valikoimallaan.

Seuraavan muutaman kuukauden ajan elämme siirtymävaihetta. Sen aikana Xerox-liiketoimintaa hoidetaan edelleen Xeroxin IT-järjestelmien kautta, mutta Antaliksen erillisenä myyntiyksikkönä Antalis Document Supplies –nimen alla. Toistaiseksi tilaukset hoidetaan siis samojen kanavien kautta kuin tähänkin saakka, kunnes saamme molemmat liiketoiminnot yhdistettyä toimimaan Antaliksen järjestelmien ja toimitusketjun kautta.

Lisätietoa annamme siinä vaiheessa, kun liiketoiminnot ovat yhdistyneet. Siihen saakka kysymyksiisi vastaa nykyinen myynnin yhteyshenkilösi.
 

paperman