Uutiset

Uusi
kansainvälinen kilpailu - Antalis Interior Design Award

2017/09/11

ANTALIS INTERIOR DESIGN AWARD - ensimmäinen kansainvälinen personoidulle sisustussuunnittelulle omistettu kilpailu

 

Kilpailun tuomariston puheenjohtaja FRANÇOIS CONFINO ja Antalis-konsernin markkinointijohtaja XAVIER JOUVET kertovat näkemyksistään siitä, mitä odottavat kilpailulta. Katso video tästä linkistä

* * * * *

 

Syyskuun 1. päivänä 2017 käynnistyi ennennäkemätön kansainvälinen kilpailu sisustussuunnittelijoille. Antalis toimii kilpailun järjestäjänä ja arvovaltainen tuomaristo koostuu kansainvälisistä vaikuttajista.

Euroopan merkittävänä visuaalisen kommunikaation jakelijana Antalis halusi koetella luovuuden rajoja ja lanseerasi Antalis International Design Award –kilpailun. Kilpailu avaa monenlaisia mahdollisuuksia luoda ainutlaatuisia personoituja tiloja. Kilpailuaika on 1.9.-31.12.2017 ja sinä aikana sisustussuunnittelijat, arkkitehdit, tulostuslaitokset, yritykset ja alan opiskelijat on kutsuttu lähettämään kilpailuun parhaat suunnitelmansa, joissa vähintään yhtenä tuotteena on käytetty Antaliksen visuaaliseen kommunikaatioon suunniteltua Coala-valikoiman tuotetta. Tuomaristo koostuu tärkeistä kansainvälisistä design-maailman toimijoista ja he valitsevat kilpailutöiden joukosta erottuvat projektit. Tuomaristoa johtaa kuuluisa lavastaja François Confino.

 

Antalis Interior Design Award -tuomaristo

FRANÇOIS CONFINO (jury president): Architect, Scenographer and Museographer - Confino Workshop  –  France

DAMIEN PERROT: International Design Director – AccorHotels  –  France

JON SHERMAN: Founder and Creative Director, Flavor Paper  –  USA

KARIN SCHIMTZ: Business Development Director - Peclers  (Germany - Austria - Switzerland)  –  Germany

BENEDICTE DUHALDE: Editor in chief - Intramuros magazine  –  France

AGNES LAFARGE: Antalis International Market Manager Visual Communication  –  France

ANEEL KALSI: Art Director - Wallpaper  –  United Kingdom

 

Antalis Interior Design Award luovuuden ytimessä

“Just print your imagination” on kilpailun motto. Antalis Interior Design Award toimii todellisena itseilmaisun ja kekseliäisyyden näyteikkunana pyrkien saattamaan yhteen erilaiset taiteelliset näkemykset ympäri Eurooppaa ja myös sen ulkopuolelta.

 

Valmiit projektit

Kilpailussa palkitaan parhaiten toteutetut projektit. Kilpailuun voi osallistua projekteilla, jotka on aloitettu 1.1.2016-31.12.2017 välisenä aikana. Ammattilaiset (sisustussuunnittelijat, arkkitehdit, tulostuslaitokset ja yritykset) voivat kilpailla yhdessä tai useammassa seuraavista sarjoista: Hospitality, Restaurant, Retail, Office, Home ja Public premises.

Voittajat julkistetaan maaliskuussa 2018 ja he tulevat saamaan huomattavaa julkisuutta arvokkaiden kilpailun lehdistökumppaneiden julkaisuissa: Wallpaper ja Intramuros. He tulevat hyötymään myös tärkeästä näkyvyydestä sosiaalisessa mediassa, Antaliksen nettisivuilla (4 milj. kävijää vuosittain) ja sellaisista kansainvälisistä näyttelyistä kuin Architect@Work ja Retail Expo, joihin Antalis osallistuu.

 

3D-mallin projektit

Ammattilaisille ja opiskelijoille, joilla ei ole kilpailuun soveltuvaa valmistunutta tai käynnissä olevaa projektia, mutta haluaisivat silti antaa lahjakkuutensa loistaa, Antalis tarjoaa mahdollisuuden käyttää tyhjiä 3D-malleja, joihin he voivat tehdä omat suunnitelmansa Coala-valikoimaa hyödyntäen.

Voittaja hyötyy myös medianäkyvyydestä ja rahapalkinnosta:  € 3,500 ensimmäinen palkinto ja € 2,000 toinen palkinto. Heillä on myös mahdollisuus saada toteutettua ideansa suunnittelemalla uudelleen osan Antaliksen pääkonttorista tai yhden Antaliksen tytäryritysten tiloista.

 

Yleisön suosikki

Erityinen sarjojen yhteinen ”The public’s favourite award” -palkinto jaetaan osallistujille, joista tulee yleisön suosikkeja saamalla eniten “tykkäyksiä” Antalis Interior Design Award -nettisivuilla.

 

BOOK

Sisustussuunnittelun referensseksi tarkoitettu tyylikäs “The BOOK” -kirja esittelee kilpailutöiden parhaimmiston sekä henkilökuvan jokaisesta voittajasta. Kirjasta tehdään 10.000 kpl:een painos ja se jaetaan ammattitiedotusvälineille, museoille, arkkitehtiyrityksille, suunnittelutoimistoille sekä tunnetuille suunnittelijoille.

 

Xavier Jouvet, Group Marketing & Purchasing Director, Antalis International: “Antalis Interior Design Award –kilpailulla haluamme visuaalisen kommunikaation asiantuntijuutemme tukevan sisustussuunnittelun ammattilaisten luovuutta ja innovointia sekä antaa heille mahdollisuuden rajojen koettelemiseen. Coala-valikoimamme on täydellisesti linjassa uusien sisustus- ja somistustrendien kanssa. Pystymme tarjoamaan asiakkaille välineitä ainutlaatuisiin sisustusratkaisuihin ja siten erottumaan kilpailussa. Kansainväliset mittasuhteet tuo kilpailulle lisävahvuutta – kilpailu toimiikin erilaisten taiteellisten tyylien sulatusuunina ja inspiraation lähteenä”.

 

Nopea ja helppo rekisteröityminen nettisivuilla

Kaikki osallistumiset kirjataan nettisivuille www.AntalisInteriorDesignAward.com 1.9.-31.12.2017 välisenä aikana. Kaikki kilpailutyöt näkyvät kilpailusivujen Gallery-osiossa, joten osallistujat saavat töilleen näkyvyyttä kilpailun päättymiseen saakka.

 

Laaja sisustukseen soveltuva valikoima - Coala auttaa herättämän sisustusideat henkiin

Antaliksen valikoimasta löytyy runsaasti erilaisia tuotteita päästämään arkkitehtien ja sisustussuunnitelijoiden luovuuden valloilleen. Esim. vinyylitarroja, tapetteja, tekstiilejä & canvaseja, magneettisia ratkaisuja löytyy mm. Coala-valikoimasta.

PRINTABLE WALL PAPERS   Coala Wallcover Textile | Coala DecoWall S | Coala WallDesign P | Coala WallDesign P Prepasted | Coala WallDesign NW

EASY-TO-APPLY WALL AND WINDOW STICKERS   Coala Re-Stick | Stafix Static

ALUMINIUM COMPOSITE PANELS   Aluwell 

BACK-LIT FILMS   Coala Backlit Textile | Priplak Backlit

CANVAS STRETCHED ON A FRAME   Coala Canvas S | Coala Canvas W | Coala Canvas PET W

FLOOR & WALL ADHESIVES   Coala Event Walk | Coala Walk & Wall | Coala Chalkboard | Coala Magnetics

WINDOW FILMS   Coala Window Films | Stafix Grip

DECORATION VINYLS   Cover Styl’

Antaliksen sisustukseen soveltuvia tuotteita / PDF

 

Lisätietoa tuotteista saat näistä linkeistä:

Coala-valikoima

Coala-uutiset 

Cover Styl' -sisustuskalvot

PriPlak

Stafix

 

LISÄTIETOA KILPAILUSTA

Kilpailun esittelyvideo

Kilpailuesite

Kilpailusivusto www.antalisinteriordesignaward.com

 

Tietoa Antaliksesta

Antalis (Euronext Paris: ANTA) on Euroopan johtava ja maailmanlaajuisesti johtava (poislukien USA) papereiden ja pakkausratkaisujen B2B-jakelija sekä yksi Euroopan kolmesta johtavasta visuaalisen kommunikaation ratkaisujen toimittajista. Vuonna 2016 Antalis-konsernin liikevaihto oli € 2,5 mrd ja henkilöstöä 5.600 palvellen lähes 130.000 asiakasta 43 maassa. Antalis toimittaaa maailmanlaajuisesti yli 14.000 lähetystä päivittäin 118 jakelukeskuksensa kautta.