Uutiset

Aeoon Technologies

Markkinoiden
nopeimmat dtg-tulostimet Antaliksen valikoimaan

2019/05/09

Antalis Oy on tehnyt yhteistyösopimuksen itävaltalaisen Aeoon Technologies GmbH:n kanssa teolliseen digitaaliseen tekstiilitulostamiseen liittyvien suurkuvalaitteiden markkinoinnista Suomessa.

”Aeoon Technologiesilla on laaja-alainen osaaminen suoraan kankaalle tulostamisesta jo seripainatukseen liittyvän taustankin vuoksi, joten ymmärrämme hyvin yritysten erilaisia tarpeita. Tavoitteemme on tuottaa korkeinta mahdollista laatua takaamaan asiakkaan investoinnin pitkäikäisyyden. Siksi kehitämme jatkuvasti prosessejamme ja päivitämme teknistä infrastruktuuria, jotta pystymme tarvittaessa räätälöimään laitteita asiakkaiden toiveiden mukaan”, kertoo Claudia Bletzacher, Territory Sales Manager, Aeoon Technologies GmbH.

”Nämä helppokäyttöiset kosketusnäytöllä toimivat laitteet tuottavat valokuvan tarkkaa jälkeä ja ennen kaikkea ne ovat nopeita – itse asiassa Kyo-sarja on tällä hetkellä markkinoiden nopein dtg-tulostin. Emme voi olla muuta kuin ylpeitä saadessamme tämän laadukkaan ja kattavan teolliseen tuotantoon tarkoitetun digitaalisen tekstiilitulostusvalikoiman tarjontaamme!”, iloitsee Antalis Oy:n Visual Com -liiketoimintapäällikkö Mika Pöllänen.

Aeoon-valikoimaan kuuluvat suoraan kankaalle tulostavat dtg-tulostimet, tasotulostimet sekä seripainatuksen ja digitaalisen tulostamisen yhdistävät hybriditulostimet. Näistä tulostimista on saatavana eri kokoja ja versioita (Kyo/Compact/Flatbed). Tasotulostimella voidaan tulostaa nahkaa, puuta, muovia, lasia ja metallia. Aeoonin oma RIP-ohjelmisto, PTB-esikäsittelytuotteet, kuivaajat, lämpöprässit, viikkaus-pussituskoneet, aluslevyt ym. tehostavat tuotantoa. Laitteissa käytettäville vesipohjaisille musteille on myönnetty Oeko-Tex- ja GOTS-sertifikaatit.

Aeoon Technologies GmbH on mukana Fespa-messuilla 14.-17.5.2019: Halli A6, Osasto D05.

 

LISÄTIETOJA               

Antalis Oy / Mika Pöllänen, mika.pollanen@antalis.com,  puh. 050 527 9481

 

LINKKEJÄ ESITTEISIIN

Aeoon Product Overview

Aeoon Compact Series

Aeoon Flatbed Series

Aeoon Kyo Series

Aeoon Kyo Hybrid Series

Aeoon PTB Pretreatment Series

paperman