Vaimee

 •  

  VAIMEE - SISUSTUKSEN ESTETIIKKAA AKUSTOIMALLA

  Vaimeen akustiset vaimennuslevyt tuovat iloa silmälle ja korvalle. Akustiikan on oltava aina näkyvillä ja Vaimee-akustiikkalevyillä sen voi tehdä kauniisti.

  Kodin sisustuksessa Vaimee on vertaansa vailla. Luo yksilöllinen sisustus tulostettavalla akustiikkalevyillä. Samalla materiaalin akustinen vaimennuskyky rauhoittaa tilaa. Aistimme jatkuvasti silmillämme ja korvillamme - akustiikkalevyjen kanssa voi leikitellä sisutuksessa rajattomasti.

  Toimitilasisustuksessa yrityksen brändin mukainen ilme on helppo luoda Vaimeen akustiikkatuotteilla. Suurikokoiset valokuvatulosteet akustoivat tilaa ja tästä pölyämättömästä levystä voi muotoilla vaikkapa kirjaimia tai yrityksen logon. Toimiva akustiikka lisää toimitilan viihtyisyyttä visuaalisella ja miellyttävän pehmeällä tavalla.

  ”Vaimeen akustiikkaan liittyvät äänen absorptiomittaukset ovat valmistuneet. Tulokset olivat hyviä, sillä tuotteen absorptioluokka on A eli paras luokka. Valmistajan mukaan testatun paksuusluokan materiaali ei voisi vaimentaa tämän paremmin fysiikan lakien perusteella, kertoo Antaliksen Visual Com -liiketoimintapäällikkö Mika Pöllänen ja jatkaa: ”Meiltä on kysytty myös painomusteen vaikutusta levyn akustisiin ominaisuuksiin ja siihenkin saatiin vastaus: levyn pintaan ruiskutettu ja kovetettu painomuste vaikuttaa vain niihin korkeisiin taajuuksiin, joita levy jo kylliksi vaimentaa. Mustekerros on niin ohut, että ääniaalto läpäisee painomusteen, menee levyn sisälle ja vaimentuu siellä.” 

  Vaimee BasedTM Print
  - vaativaan kuvatulostukseen
  - terävä ja laadukas kuva
  - leikkaa muotoon tai maalaa
  - A-luokan äänenvaimennus
  - värit: valkoinen, grafiitinharmaa
  - mitat: 2440 x 1220 x 24 mm
  - paino: 3,6 kg/m2

  ESITE
  Lue esite tästä linkistä

  Kysy lisää!