Stafix Grip

 •  

  Stafix® on ympäristöystävällinen, siirrettävä ja uudelleen kiinnitettävä ”tarra”, joka on helppo asentaa ja poistaa. Stafix® Static –tuotteiden kiinnitys perustuu sähköiseen varaukseen, Stafix® Grip–tuotteissa kiinnitys perustuu silikonipohjaiseen kiinnittymiseen. Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi!

  STAFIX®STATIC
  Stafix® Static on lähes kaikille pinnoille kiinnitettävä ”tarra”, joka on helppo asentaa ja siirtää. Tuote pysyy kiinnityskohdassaan jopa 3 kk:n ajan eikä se jätä jälkiä poistettaessa. Stafix® Static on 100% kierrätettävä PVC-vapaa materiaali. Tuote soveltuu offset-, indigo- ja UV-Inkjet-tekniikoihin. Tutustu Static-tuotteiden teknisiin tietoihin tästä linkistä. NYT UUSI TAUSTA 180 G. STAFIX STATIC INDIGOSSA UUSI B2-FORMAATTI!

  STAFIX®GRIP
  Stafix® Grip on sileille pinnoille kiinnitettävä silikonipohjainen "tarra", joka on helppo asentaa ja siirtää ja käyttää uudelleen. Tuote pysyy kiinnityskohdassaan jopa 12 kk:n ajan eikä se jätä jälkiä poistettaessa. Stafix® Grip on PVC-vapaa kierrätettävä materiaali. Tuote soveltuu Eco-solvent- Latex- ja UV-inkjet ja Toner-tekniikoihin sekä offsetpainatukseen. Tutustu Grip-tuotteiden teknisiin tietoihin tästä linkistä. NYT UUSI PRIMERI. UUSI TUOTE - STAFIX GRIP INDIGO!

  STAFIX®GRIP ECO-SOLVENT
  Stafix®Grip Eco-Solvent soveltuu Eco-Solvent-pohjaiseen tulostamiseen. Tutustu teknisiin tietoihin tästä linkistä

  STAFIX®GRIP TONER
  Stafix® Grip Toner soveltuu Dry Toner -pohjaiseen digitaaliseen tulostamiseen.
  Tutustu teknisiin tietoihin 
  tästä linkistä.

  STAFIX®GRIP UV-INKJET
  Stafix®Grip UV-Inkjet soveltuu UV-Inkjet-pohjaiseen digitaaliseen tulostamiseen. Tutustu teknisiin tietoihin tästä linkistä.

  STAFIX®GRIP OFFSET
  Stafix®Grip Offset soveltuu offsetpainatukseen. Tutustu teknisiin tietoihin tästä linkistä.

  STAFIX

  Stafix@Static / Suunnittelu-, paino- ja varastointiohjeet

  Stafixin nettisivuille pääset tästä linkistä.