Näytepalvelumme on suljettuna 20.7.-21.8. välisenä aikana. Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme hyvää kesää!

Stafix Grip

 •  

  PIDÄ YHTEISÖSI JA KOLLEGASI TURVASSA

  covid19_stafix.png

  Tarvitseeko yhteisösi tai työpaikkasi materiaalia COVID-19-viruksen leviämisen ehkäisemiseksi tehtäviin opasteisiin? Voit muistuttaa esim. käsihygieniasta, turvavälistä jonossa, lähikontaktin välttämisestä, kättelyn kieltämisestä tai pintojen ja laitteiden puhtaanapidosta työympäristössä.

  Antalis ja Stafix tarjoavat yhteistyössä nopeimmille rajatun erän (1 pkt / painolaitos):

  200 arkkia Stafix Offset 480x650 tai 
  100 arkkia Stafix® Static Indigo White SRA3 tai
  20 arkkia Stafix Grip Toner SRA3 

  Toimitus muun tilauksen yhteydessä myynti- ja toimitusehtojen mukaisesti. Erikseen toimitettuna veloitamme toimituskulut.

  Jos olet kiinnostunut, ilmoita kiinnostuksesi tästä linkistä
  Lue Stafixin kampanjateksti kokonaisuudessaan tästä linkistä

  _ _ _ _ _ _

   

  Stafix® on ympäristöystävällinen, siirrettävä ja uudelleen kiinnitettävä ”tarra”, joka on helppo asentaa ja poistaa. Stafix® Static –tuotteiden kiinnitys perustuu sähköiseen varaukseen, Stafix® Grip–tuotteissa kiinnitys perustuu silikonipohjaiseen kiinnittymiseen. Kysy lisää yhteyshenkilöltäsi!

  STAFIX®STATIC
  Stafix® Static on lähes kaikille pinnoille kiinnitettävä ”tarra”, joka on helppo asentaa ja siirtää. Tuote pysyy kiinnityskohdassaan jopa 3 kk:n ajan eikä se jätä jälkiä poistettaessa. Stafix® Static on 100% kierrätettävä PVC-vapaa materiaali. Tuote soveltuu offset-, indigo- ja UV-Inkjet-tekniikoihin. Tutustu Static-tuotteiden teknisiin tietoihin tästä linkistä. NYT UUSI TAUSTA 180 G. STAFIX STATIC INDIGOSSA UUSI B2-FORMAATTI!

  STAFIX®GRIP
  Stafix® Grip on sileille pinnoille kiinnitettävä silikonipohjainen "tarra", joka on helppo asentaa ja siirtää ja käyttää uudelleen. Tuote pysyy kiinnityskohdassaan jopa 12 kk:n ajan eikä se jätä jälkiä poistettaessa. Stafix® Grip on PVC-vapaa kierrätettävä materiaali. Tuote soveltuu Eco-solvent- Latex- ja UV-inkjet ja Toner-tekniikoihin sekä offsetpainatukseen. Tutustu Grip-tuotteiden teknisiin tietoihin tästä linkistä. NYT UUSI PRIMERI. UUSI TUOTE - STAFIX GRIP INDIGO!

  STAFIX®GRIP ECO-SOLVENT
  Stafix®Grip Eco-Solvent soveltuu Eco-Solvent-pohjaiseen tulostamiseen. Tutustu teknisiin tietoihin tästä linkistä

  STAFIX®GRIP TONER
  Stafix® Grip Toner soveltuu Dry Toner -pohjaiseen digitaaliseen tulostamiseen.
  Tutustu teknisiin tietoihin 
  tästä linkistä.

  STAFIX®GRIP UV-INKJET
  Stafix®Grip UV-Inkjet soveltuu UV-Inkjet-pohjaiseen digitaaliseen tulostamiseen. Tutustu teknisiin tietoihin tästä linkistä.

  STAFIX®GRIP OFFSET
  Stafix®Grip Offset soveltuu offsetpainatukseen. Tutustu teknisiin tietoihin tästä linkistä.

  STAFIX

  Stafix@Static / Suunnittelu-, paino- ja varastointiohjeet

  Stafixin nettisivuille pääset tästä linkistä.