Ranpak

Ranpak_789x320_new.jpg

TEHOSTA PAKKAAMISTASI RANPAK-PAKKAUSRATKAISUILLA!

Pakkaa nopeasti, kätevästi ja ympäristöystävällisesti Ranpak-pakkausratkaisujen avulla!

Ranpak on yksi maailman suurimmista paperipohjaisten pakkausmateriaalien ja -ratkaisujen tuottajista. Valikoimasta löytyvät pakkausvaihtoehdot moniin tarpeisiin tyhjän tilan täyttämiseen, tuotteiden suojaamiseen ja käärimiseen liittyen. Ranpakin 40 vuoden kokemus on tuottanut paperipakkausratkaisuihin yli 400 patenttia ja innovatiivinen kehitys jatkuu yhä.

Tutustu tästä linkistä Ranpakin pakkausratkaisuihin, joilla suojaat tuotteita kuljetuksen aikana. Osa näistä pakkausratkaisuista löytyy Packaging Showroomistamme (Tahkotie 2, Vantaa) - tervetuloa tutustumaan!

PadPak®-tuotteet on suunniteltu pakkausten pehmustamiseen niin, että tuotteet pysyvät pakkauksen sisällä paikallaan sekä kestävät hyvin kuljetusta ja varastointia. Katso lisää tästä linkistä.

FillPak®-tuotteilla täytät pakkaukseen jäävän tyhjän tilan kätevästi ja nopeasti. Katso lisää tästä linkistä.

Geami WrapPak® -tuotteilla saat näppärästi siistejä ja tukevia kääreitä suojaamaan pakkauslaatikon sisällä olevia yksittäisiä tuotteita ja erottelemaan ne toisistaan. Katso lisää tästä linkistä.

Geami WrapPak® EX Mini on kertakäyttöinen kierrätettävä laatikko, jossa rei'itetty voimapaperi ja väliarkkina toimiva silkkipaperi yhdistyvät pakkauskääreeksi. Kätevä, edullinen ja helppokäyttäinen - voidaan sijoittaa minne tahansa, sillä se ei vaadi sähköä. Esitteen näet tästä linkistä! Katso myös video tästä linkistä!

Thermal packaging eli termopakkaaminen onnistuu nyt paperiin pakaten! Ranpak-ratkaisun avulla toimitat kylmäketjua vaativat elintarvikkeesi tuoreina perille. Lisätietoa saat Thermal Packaging -esitteestä. Kysy lisää!

ThermalPackaging_HowToBuild-steps_500.jpg

 

Kysy lisää pakkausasiantuntijoiltamme:

Risto Janhunen, risto.janhunen@antalis.com, puh. 040 649 2610
Asiakaspalvelu, asiakaspalvelu@antalis.com, puh. 0201 800 255

 

 

 
paperman