Näytepalvelumme on suljettuna 12.7. - 1.8. välisenä aikana. Hyvää kesää!

Mini Pak'r

 • Mini Pak'r - ilmatäytteisiä pehmusteita näppärästi

  Haluathan suojata tavaroitasi kuljetuksen ajan? MINI PAK'RTM on pieni ja helppokäyttöinen laite, jonka avulla voit tuottaa ilmatäytteisiä pehmusteita sitä mukaa kuin niitä tarvitset. Voit valita viidestä eri pehmustemallista tarpeisiisi sopivimman.

   

  Miksi ylipäätään pakkauksissa kannattaa suosia ilmatäytteisiä pehmusteita paperitäytteen sijaan?

  Vastauksen saat katsomalla videon tästä linkistä.

   

  Viisi hyvää syytä ostaa MINI PAK'RTM

  1. Helppo käyttää

  Kytke laite pistorasiaan, syötä kalvo ja käynnistä. Laite käyttää sisäistä ilmalähdettä, joten kompressoitua ilmaa ei tarvita. Käytännössä laite on huoltovapaa ja sillä on 12 kuukauden takuu.

  2. Viimeisintä teknologiaa

  Laitteessa on käytetty RFID (Radio Frequency Identification) -teknologiaa, joka valitsee automaattisesti oikeat asetukset.

  3. Monipuolinen

  Nopeudella 7,5 m/min kone tekee viittä erilaista ilmatäytteistä pehmustetta, jotka sopivat erilaisten pakkausten täyttämiseen ja sisällön tukemiseen.

  4. Tilaa säästävä

  Laite on kompaktin kokoinen (pituus x leveys x korkeus = 36x33x28 cm) ja painaa vain 6 kg. Siksi sille on helppo löytää sopiva sijoituspaikka. Laitteen ansiosta perinteisten pakkausmateriaalien (mm. kuplamuovi) varastointitarve pienenee. Tilaa säästyy vieläkin enenmmän, jos käytät valinnaista seinäkiinnitystä ja sijoitat laitteen pakkausalueen yläpuolelle.

  5. Lisätarvikkeita

  Järjestelmään on saatavilla myös lisätarvikkeita, jotka nopeuttavat toimintaa: jalkapoljin vapauttaa molemmat kädet ja tehostaa näin työskentelyä, seinäteline vapauttaa pöytätilaa, keruuastia kokoaa ilmatyynyt yhteen paikkaan, ohjausteline mahdollistaa ergonomisen työskentelyn ja sensori tunnistaa keruuastian täyttymisen/tyhjentymisen.

  Banneri_Minipakr_lisatarvikkeet_789x320.jpg

   

  Lataa MINI PAK'RTM -esite tästä linkistä.

   

  Lisätietoja antaa:

  Risto Janhunen, puh. 040 649 2610, risto.janhunen@antalis.com

   

   

   

   

   

   

paperman