Näytepalvelumme on suljettuna 20.7.-21.8. välisenä aikana. Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme hyvää kesää!

Liimapistoolit

 • Liimapistoolit ja -puikot

  Antalis täydentää valikoimaansa teolliseen käyttöön suunnitelluilla liimapistooleilla ja niihin soveltuvilla liimapuikoilla.

  Tarjolla on kaksi ergonomista mallia pitkäkestoiseen käyttöön: kevyt teollinen EVA-007-liimapistooli ja kovempaan ammattikäyttöön suunniteltu paineilmatoiminen EVA-010-liimapistooli. Molemmissa malleissa on lämpötilan ja liiman ulostulon säätömahdollisuus. Seisontatuki takaa laitteen pysyvän hyvässä käyttökunnossa myös varastoinnin aikana. Pakettiin kuuluu kaksi varasuutinta, EVA-010-mallissa myös ruuvimeisseli lämmönsäätöä varten. Tuotteet on GS-sertifioitu.

  Liimapistooleihin soveltuvat seuraavat liimapuikot: Technomelt 9290 H on yleisliima, GS-101 pitävä liima suurille pinnoille ja GS-151:n etuna on nopea kuivumisaika. Valitse tarpeesi mukainen liimapuikko liimapistooliisi myös liimauskohteesi huomioiden - pahvi, kartonki, puu (myös käsiteltynä), nahka, kangas, huonekalut, keramiikka, muovi, metalli, alumiini tai teräs.

  Tutustu teknisiin tietoihin tästä linkistä.

  Kysy lisää myös pakkausasiantuntijoiltamme:
  Risto Janhunen, risto.janhunen@antalis.com, puh. 040 649 2610