Näytepalvelumme on suljettuna 20.7.-21.8. välisenä aikana. Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme hyvää kesää!

Flexa

Flexa_banneri_focus_789x320.jpg

FLEXA SUURKUVALAITTEET

Antalis on Sign, Print & Pack -messuilla 14.-15.3.2018 lanseerannut laajan Flexa-valikoiman, johon kuuluu runsaasti erilaisia suurkuvalaitteita, mm. laminaattoreita ja leikkureita lisätarvikkeineen. 

”Yhteistyö Flexan kanssa on Antalikselle merkittävä askel, sillä sen ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin kattavampaa valikoimaa ja palvelua suurkuvalaitteiden alueella”, iloitsee Mika Pöllänen ja jatkaa: ”Flexan laitteet ovat sekä helppokäyttöisiä että luotettavia ja niillä syntyvä jälki on ensiluokkaista.” Esimerkkinä valikoimasta hän nostaa Easy Lite 160 –laminaattorin, joka soveltuu erityisesti tarramateriaalien ammattikäyttöön. Miura II Plus on puolestaan esimerkki automaattisesta XY-leikkurista joustaville materiaaleille – automaattisella pystyleikkauksen korjauksella varustettuna. ”Laitevalikoima on niin laaja, että uskon Flexalta löytyvän laitteita lähes kaikkiin suurkuvatarpeisiin”, Pöllänen vakuuttaa.

Flexa_Sublimax170_789x300.jpg

Flexa Sublimax 170 on Antaliksen uusin Flexa-sarjan tuote. Kompakti lämpöprässi, jonka öljylämmitteinen rumpu edustaa viimeisintä tekniikkaa. Laite siirtää lämmön avulla painatuksen paperilta kankaaseen. Lopputuloksena on laadukas ja kestävä painatus kankaassa, jota voi käyttää myös ulkona ja joka kestää useamman pesukerran. Laite soveltuu kudotulle kankaalle, synteettiselle neulotulle kankaalle, polyesterille, nailonille, akryylille ym.

Flexa Sublimax 170:lla valmistetaan mm. verhoja ja tyynyjä, urheilupaitoja, näyttelyosastojen ja kauppojen sisustusmateriaaleja, laukkuja, kukkaroita ja lippuja.

Flexa_Miura_789x300.jpg

Flexa Miura II Plus on automaattinen XY-leikkuri. Siihen on yhdistetty sekä horisontaalinen että vertikaalinen leikkuumahdollisuus. Laite on erittäin tarkka EDGE CONTROLin ansiosta, joka lukee pitkittäisen tulostuksen koko rullan pituudelta. Tämä käyttäjäystävällinen leikkuri on erittäin tehokas, sillä se leikkaa 50 metrin rullan kolmessa minuutissa. 

Flexa Miura II Plus soveltuu mm. paperille, tapetille, vinyylille (myös vinyylitarroille), backlit-/frontlit-materiaaleille, heijastaville materiaaleille, PVC-bannereille, polykarbonaatille (kalvo), kanvaasille ja polyesterille.

 

ESITTEET

Flexa Miura II Plus 2.1 
Flexa Easy Lite 2.1 
Flexadome 
Flexa Sublimax 170 - Sublimax 170 T

 

LISÄTIETOJA               

Mika Pöllänen, puh. 050 527 9481, mika.pollanen@antalis.com
Christer Carlsson, puh. 040 520 1781, christer.carlsson@antalis.com 
Kerstin Tirronen, puh. 040 586 9404, kerstin.tirronen@antalis.com
Asiakaspalvelu, puh. 0201 800 254, asiakaspalvelu@antalis.com