CWT

CWT_banner_focus_789x320.jpg

 

CWT-LEIKKURIT JA -LAMINAATTORIT

 

CWT LST -DIGITAALINEN LEIKKAUSJÄRJESTELMÄ

Antaliksen suurkuvalaitteiden valikoima on laajentunut CWT LST -digitaalisella tasoleikkurilla, joka on kustannustehokas digitaalinen tasoleikkausjärjestelmä. CWT LST:ssä on integroitu muotoonleikkaustyökalu, nuuttauspyörä ja ritsausleikkuri. Laite sisältää korkearesoluutioisen CCD-visiokamerajärjestelmän, joka on suunniteltu lukemaan tulostusmateriaalin leikkuumerkit leikkaustarkkuuden ollessa 0,2 mm. CWT LST leikkaa ja nuuttaa kokoontaitettavaa laatikkoa n. 30-60 sekunnissa pakkauksen monimutkaisuudesta riippuen. Materiaaleille annetut maksimiarvot ovat: neliöpaino 400 g/m2, paksuus 1,5 mm ja arkkikoko 600x400 mm.

Automaattinen arkinsyöttö- ja leikkausjärjestelmä on suunniteltu toimimaan ilman operaattoria. Tällä lyhyiden sarjojen tuotantoon suunnitellulla arkkileikkurilla voidaan tuottaa mm. tarroja, käyntikortteja, kutsuja, etikettejä ja pienpakkauksia.

Lisätietoa tästä linkistä

CWT-LST-400x.png

 

 

LAMINAATTORIT JA LINEAARILEIKKURIT

Antaliksen valikoimaan kuuluvat myös korkealuokkaiset CWT:n laminaattorit ja lineaarileikkurit, joilla tulostusmateriaalien ja valmiiden tulosteiden käsittely tapahtuu kätevästi ja kustannustehokkaasti.

CWT:n laminaattorit ovat helppoja asentaa ja käyttää. Laminaattorit toimitetaan kätevissä kapeissa pakkauksissa, joten kuljetuskustannukset jäävät alhaisiksi ja säilyttäminen on ongelmatonta. Näissä laminaattoreissa materiaalien kohdistaminen on helpompaa ja tarkempaa kuin perinteisillä rullalaminaattoreilla ja siten myös jätettä syntyy vähemmän. Myös käytettävien materiaalien valikoima on laajempi.

CWT:n laminaattoreita on saatavana useassa eri koossa pituuden vaihdellen 3000 – 4700 mm:n ja leveyden 1600 – 2100 mm:n välillä. Base on laminaattorin perusmalli. Premium-malli puolestaan sisältää LED-valaistuksen, rullatelineet ja sivutaskut. Lisävarusteina on saatavana ”Sticky Cleaner” -materiaalien puhdistussetti, leikkuumatto sekä teleskooppileikkuri helpottamaan työergonomiaa ja tehostamaan työskentelyä.

CWT:n lineaarileikkureilla teet tarkkoja suoraviivaisia leikkauksia erilaisille materiaaleille. Näitä yhdellä kädellä käytettäviä leikkureita on valittavana neljä eri standardipituutta 1000 mm, 1700 mm, 2500 mm ja 3300 mm. Kättä pidemmälle ylettyvä jatkovarsi sisältyy kaikkiin leikkuripakkauksiin.

CWT:n laitteet valmistetaan Ruotsissa ja niille luvataan 3 vuoden takuu. Tuotteet ovat CE-hyväksyttyjä ja niille on myönnetty ISO 9001 ja ISO 14001 –sertifikaatit.

 

ESITE

Tutustu CWT:n esitteeseen tästä linkistä

 

LISÄTIETOJA               

Mika Pöllänen, puh. 050 527 9481, mika.pollanen@antalis.com
Christer Carlsson, puh. 040 520 1781, christer.carlsson@antalis.com 
Kerstin Tirronen, puh. 040 586 9404, kerstin.tirronen@antalis.com
Asiakaspalvelu, puh. 0201 800 254, asiakaspalvelu@antalis.com