Torstaina 24.6. suljemme poikkeuksellisesti jo klo14.00 ja perjantaina 25.6. olemme suljettuna. Sähköisen kauppamme kautta voit tehdä tilauksia 24/7. Hyvää Juhannusta!

COVID-19

 •  

  8.1.2021

  COALA COVERSAFETM -tarrakalvo tuo suojan myös COVID-19 (SARS CoV 2) -virusta vastaan. Tätä erilaisille pinnoille soveltuvaa tuotetta valmistava Gergonne Industrie on testannut sen ja kertoo asiasta lehdistötiedotteessaan. Katso lisätietoa tuotteesta tästä linkistä ja kysy lisää!

  2.4.2020

  Koronaviruksen aiheuttamien vaikutusten vuoksi pääkaupunkiseudun iltapäiväjakelumme jakelukapasiteettia rajoitetaan ma 6.4.2020 eteenpäin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että osa iltapäiväjakoon tilatuista toimituksista jaetaan seuraavan aamujakelun yhteydessä. Pyydämmekin teitä huomioimaan tämän muutoksen omassa tilausrytmissänne, jolloin varmistetaan toimitusten sujuvuus muutoksesta huolimatta. Muistutamme myös noutomahdollisuudesta: noutona tehdyt tilaukset ovat kahden tunnin sisällä tilaamisesta noutovalmiina. Lisätietoa muutoksen vaikutuksesta toimituksiinne saatte Antaliksen yhteyshenkilöltä tai asiakaspalvelustamme.

  25.3.2020

  Teemme jatkossa asiakaskäyntejä ainoastaan asiakkaan pyynnöstä. Muissa tapauksissa hyödynnämme asiakastyössä etäneuvottelutyökaluja kuten Teams ja Skype tai vaihtoehtoisesti puhelimia.

  Koronaviruksen aiheuttamien vaikutusten vuoksi yhteistyökumppanimme varaa yhden ylimääräisen päivän toimituksille etäalueille. Etäalueita ovat useat maakuntakeskusten ja kaupunkien ulkopuoliset alueet, mm. Pohjois- ja Itä-Uusimaa, Satakunta (pl. Pori ja Rauma), suurin osa Järvi-Suomea, Turun saaristo, Ahvenanmaa, Rovaniemen ylinen Lappi sekä sisä-Suomen haja-asutusalueet. Jos epäilet olevasi etäalueella, niin varmista toimitusajat asiakaspalvelustamme. Kumppanimme pyrkii hoitamaan mahdollisimman suuren osan toimituksista seuraavaksi päiväksi varauksesta huolimatta. Muistakaa ottaa huomioon mahdolliset poikkeavat aukioloaikanne ja ilmoittaa siitä tilausta tehdessänne. Näin varmistamme sujuvat toimitukset poikkeustilanteesta huolimatta.

  16.3.2020

  Koronavirus COVID-19 jatkaa edelleen leviämistään, joten tällä kehityksellä on vaikutuksensa Antaliksen toimintaprosesseihin ja toimitusketjuihin. Teemme kuitenkin kaikkemme, jotta voimme palvella asiakkaitamme säilyttäen palvelutasomme mahdollisimman hyvänä.

  Varotoimenpiteet työntekijöidemme ja asiakkaidemme suojelemiseksi

  Työntekijöidemme ja asiakkaidemme suojeleminen on meille tärkeää. Työntekijöillemme annamme Antaliksen ohjeistukset sekä ajankohtaista tietoa tilanteesta kaikkien terveyden ja turvallisuuden suojelemiseksi:

  - Antaliksen työntekijöille on annettu tietoa perustason ja tehokkaiden ennaltaehkäisevien hygieniatoimenpiteiden tärkeydestä. Heitä on myös kehotettu välittömästi ottamaan yhteyttä esimieheensä ja lääkäriin, jos flunssan kaltaisia oireita ilmaantuu.

  - Tarkkailemme jatkuvasti Antalikseen tavaroita toimittavien ulkopuolisten kumppaneidemme ennaltaehkäiseviä hygieniatoimenpiteitä.

  - Jatkamme asiakaskäyntejä tilanteissa, joissa se asiakkaalle sopii. Muutoin työntekijöidemme työmatkoja on vähennetty minimiin.

  - Olemme ohjeistaneet henkilökuntaamme välttämään suuria väkijoukkoja. Lisäksi koronaviruksen leviämisriskin minimoimiseksi olemme lisänneet etätyömahdollisuuksia yrityksessämme.

  - Toimitiloissamme sijaitsevat Showroomit on toistaiseksi suljettu. Näytepalvelusta voimme kuitenkin edelleen toimittaa näytteitä tarvittaessa.

  Mahdolliset lyhyen aikavälin vaikutukset tilanteen nopean etenemisen vuoksi

  - Teemme aktiivista yhteistyötä toimittajiemme ja kuljetuskumppaneidemme kanssa palvelutasomme varmistamiseksi.

  - On mahdollista, että osalle tuotteistamme tulee saatavuusongelmia, mutta pystymme tarjoamaan vaihtoehtoisia tuotteita niiden tilalle.

  - Jo vahvistettuihin toimitusmääriin ja päivämääriin saattaa tulla muutoksia, sillä toimitusten varmuus toimittajiltamme saattaa muuttua odottamattomien ulkoisten olosuhteiden vuoksi.

  Pidämme sinut ajan tasalla tilanteesta

  - Jotta voit pysyä ajan tasalla koronaviruksen vaikutuksista palvelutasomme, voit tarkistaa viimeisimmät tietopäivitykset tältä sivulta.

  - Ota yhteyttä yhteyshenkilöösi – oli kyse sitten tilauksestasi tai muusta toimintamme liittyvästä asiasta. Yhteystiedot löydät tästä linkistä.

paperman