Näytepalvelumme on suljettuna 12.7. - 1.8. välisenä aikana. Hyvää kesää!

Aeoon

Aeoon_789x320.jpg

AEOON - MARKKINOIDEN NOPEIMMAT DTG-TULOSTIMET!

Antalis Oy on toukokuussa 2019 tehnyt yhteistyösopimuksen itävaltalaisen Aeoon Technologies GmbH:n kanssa teolliseen digitaaliseen tekstiilitulostamiseen liittyvien suurkuvalaitteiden markkinoinnista Suomessa.

”Aeoon Technologiesilla on laaja-alainen osaaminen suoraan kankaalle tulostamisesta jo seripainatukseen liittyvän taustankin vuoksi, joten ymmärrämme hyvin yritysten erilaisia tarpeita. Tavoitteemme on tuottaa korkeinta mahdollista laatua takaamaan asiakkaan investoinnin pitkäikäisyyden. Siksi kehitämme jatkuvasti prosessejamme ja päivitämme teknistä infrastruktuuria, jotta pystymme tarvittaessa räätälöimään laitteita asiakkaiden toiveiden mukaan”, kertoo Claudia Bletzacher, Territory Sales Manager, Aeoon Technologies GmbH.

”Nämä helppokäyttöiset kosketusnäytöllä toimivat laitteet tuottavat valokuvan tarkkaa jälkeä ja ennen kaikkea ne ovat nopeita – itse asiassa Kyo-sarja on tällä hetkellä markkinoiden nopein dtg-tulostin. Emme voi olla muuta kuin ylpeitä saadessamme tämän laadukkaan ja kattavan teolliseen tuotantoon tarkoitetun digitaalisen tekstiilitulostusvalikoiman tarjontaamme!”, iloitsee Antalis Oy:n Visual Com -liiketoimintapäällikkö Mika Pöllänen.

Aeoon-valikoimaan kuuluvat suoraan kankaalle tulostavat dtg-tulostimet, tasotulostimet sekä seripainatuksen ja digitaalisen tulostamisen yhdistävät hybriditulostimet. Näistä tulostimista on saatavana eri kokoja ja versioita (Kyo/Compact/Flatbed). Tasotulostimella voidaan tulostaa nahkaa, puuta, muovia, lasia ja metallia. Aeoonin oma RIP-ohjelmisto, PTB-esikäsittelytuotteet, kuivaajat, lämpöprässit, viikkaus-pussituskoneet, aluslevyt ym. tehostavat tuotantoa. Laitteissa käytettäville vesipohjaisille musteille on myönnetty Oeko-Tex- ja GOTS-sertifikaatit.

 

LINKKEJÄ ESITTEISIIN

Aeoon Product Overview
Aeoon Compact Series
Aeoon Flatbed Series
Aeoon Kyo Series
Aeoon Kyo Hybrid Series
Aeoon PTB Pretreatment Series

 

LINKKEJÄ VIDEOIHIN

Katso Aeoon-videoita tästä linkistä

 

LISÄTIETOJA               

Mika Pöllänen, puh. 050 527 9481, mika.pollanen@antalis.com
Christer Carlsson, puh. 040 520 1781, christer.carlsson@antalis.com 
Kerstin Tirronen, puh. 040 586 9404, kerstin.tirronen@antalis.com
Asiakaspalvelu, puh. 0201 800 254, asiakaspalvelu@antalis.com

paperman