Taidot ja kehittyminen

Talent_and_development_749x187.png

Taidot ja kehittyminen

Antalis auttaa sinua rakentamaan urapolkuasi

Rekrytointi – Meillä on koko konsernissa samanlainen rekrytointipolitiikka. Se tekee sisäisen liikkuvuuden helpommaksi samalla houkutellen uusia kykyjä.

Perehdytys – Me kiinnitämme erityistä huomiota ensimmäisiin päiviisi joukossamme. Yhdentyminen on virstanpylväs urapolullasi. Ensimmäisestä päivästä lähtien avustamme jokaista työntekijäämme tutustumaan konserniin ja sen liiketoimintoihin.

Suorituksen johtaminen – Koko konsernin henkilöstö hyötyy yhtenäisestä prosessista, joka auttaa parantamaan yksilöllisiä ja yhteisiä suorituksia sekä tunnistamaan jokaisen työntekijän kehitystarpeet.

Kehittyminen -  Suorituksen johtaminen mahdollistaa yksilöllisten ja yhteisten kehitystarpeiden tunnistamisen. Räätälöidyt kehitysohjelmat auttavat vahvistamaan työllistyvyyttä ja tukemaan konsernin strategiaa paikallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Taitojen hallinta – Olemme toteuttaneet strategian houkuttelemaan, kehittämään ja säilyttämään lahjakkuuksia. Olemme tunnistaneet tarvittavat kyvyt nykyisille ja tulevaisuuden haasteille liiketoiminnassamme. Olemme asettaneet kehitysohjelmia tukemaan sisäistä liikkuvuutta.

My View – Pyrimme jatkuvasti parantamaan HR-politiikkaamme ja säännöllisesti kysymään työntekijöiltämme palautetta tyytyväisyyskyselyjen kautta.

 

paperman