Näytepalvelumme on suljettuna 12.7. - 1.8. välisenä aikana. Hyvää kesää!

Hyviä Syitä

Good_reasons_740x187.jpeg

Hyviä syitä

Urakehitys, koulutus, työmahdollisuudet - mikä tekee Antaliksesta hyvän valinnan?

Olemme Euroopassa johtava papereiden ja pakkausratkaisujen jakelija sekä merkittävä suurkuvatulostusratkaisujen toimittaja ammattilaisille. Kun liityt Antaliksen tiimiin:

Toimit aidosti kansainvälisessä ympäristössä
Liityminen Euroopan johtavaan yritykseen tuo sinulle mahdollisuuksia työskennellä eri maissa, missä päin maailmaa tahansa.

Hyödyt tiimipohjaisesta yrityskulttuurista
Ryhmätyö on meidän DNA:mme. Organisaatiomme kiertyy tämän perustavaa laatua olevan arvon ympärille. Yhdessä tekeminen ja yhteistyö ovat meidän päivittäisiä tapojamme toimia.

Sinusta tulee menestyksen tekijä
Teet sitten mitä tahansa organisaatiossamme, panoksesi yksilönä ja tiimin jäsenenä on olennainen tekijä yhteisessä saavutuksessamme.

Voit saada uusia taitoja kaikissa urapolkusi vaiheissa 
Me uskomme yksilölliseen kasvuun. Me kehitämme yksilöllisiä kehitysohjelmia koko henkilöstöllemme. Haluamme auttaa sinua rakentamaan tulevaisuutesi Antaliksessa.

Työskentelet monipuolisessa konsernissa, joka tarjoaa runsaasti erilaisia työmahdollisuuksia 
Meillä on yli 200 brändin valikoima monissa markkinasegmenteissä. Tämä tarkoittaa sitä, että voimme tarjota monia erilaisia uramahdollisuuksia, taitojesi ja kokemustesi mukaan.

Saat työskennellä vastuullisessa ja sitoutuneessa organisaatiossa
Me pyrimme saavuttamaan kestävän kehityksen pohjalle rakennetun kasvun, joka perustuu ympäristövastuullisiin käytäntöihin.

 

 

paperman