Antalis Oy

 • Avoimet työpaikat

  Täältä löydät ajankohtaiset työpaikkailmoituksemme. Mikäli emme ole ilmoittaneet mitään paikkaa haettavaksi, voit lähettää avoimen hakemuksen henkilöstöpäällikkö Hanna-Riitta Walleniukselle sähköpostiosoitteeseen: hanna.wallenius@antalis.com

   

  Antalis hakee suurkuvamyynnistä innostunutta

  ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

  Oletko asiakkaittesi arvostama huippumyyjä? Motivoivatko myynnin kehittäminen ja uuden tekeminen sinua? Jos vastaat myöntävästi, olet etsimämme henkilö. Me Antaliksessa tarvitsemme nyt sinua kasvavalla ja jatkuvasti kehittyvällä suurkuvatulostamisen liiketoiminta-alueella. Vastavuoroisesti tarjoamme paikallisen työn kansainvälisessä työympäristössä muun myyntitiimin tukemana.
   
  Tehtäviisi kuuluvat suurkuvatulostusratkaisujen myyntitehtävät, nykyisen asiakaskunnan palveleminen sekä aktiivinen uusasiakashankinta. Siksi edellytämme aikaisempaa kokemusta myyntityöstä ja uusasiakashankinnasta. Työssä menestymistä edesauttaa hyvä englannin kielen taito. Luotamme, että kykenet sekä itsenäiseen työskentelyyn että tulokselliseen yhteistyöhön. Palkkasi muodostuu kiinteästä pohjapalkasta sekä bonusjärjestelmästä.
   
  Lisätietoja tehtävästä antaa Antalis Oy / Mika Pöllänen, puh. +358 50 5279 481. Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatasotoivomuksineen 30.3.2020 mennessä osoitteella: mika.pollanen@antalis.com. Kirjoita otsikoksi ”Suurkuvamyyjä”.
   
  ____________________________________________________________________________________________
   
  Antalis Oy kuuluu Antalis-ryhmään (Euronext Paris: ANTA), joka on Euroopassa johtava papereiden ja pakkausratkaisujen tukkukauppa sekä merkittävä toimija (nro 2) suurkuvatulostusratkaisuissa. Antalis toimii 41 eri maassa 5200 työntekijän voimin ja sen liikevaihto vuonna 2018 oli 2,3 mrd euroa. Suomessa Antalis Oy:n toimipiste sijaitsee Vantaalla ja yrityksen palveluksessa on 30 henkilöä. Vuonna 2018 Antalis Oy:n liikevaihto oli 28,2 milj. euroa.
   
  Laajaan ja korkeatasoiseen tuotevalikoimaamme kuuluvat päällystetyt ja päällystämättömät graafiset paperit, design- ja erikoispaperit, kartongit, digi- ja tulostuspaperit, kirjekuoret, hygienia- ja kattaustuotteet, suurkuvatulostusmateriaalit, -telineet ja -laitteet sekä pakkausmateriaalit ja -ratkaisut. 
   
   
  Tulosta pdf tästä linkistä