Antalis Oy

 • Avoimet työpaikat

  Täältä löydät ajankohtaiset työpaikkailmoituksemme. Mikäli emme ole ilmoittaneet mitään paikkaa haettavaksi, voit lähettää avoimen hakemuksen henkilöstöpäällikkö Hanna-Riitta Walleniukselle sähköpostiosoitteeseen: hanna.wallenius@antalis.com

   

  Antalis Oy kuuluu Antalis-ryhmään (Euronext Paris: ANTA), joka on Euroopassa johtava papereiden ja pakkausratkaisujen tukkukauppa sekä merkittävä toimija suurkuvatulostusratkaisuissa. Antalis toimii 41 eri maassa 5500 työntekijän voimin ja sen liikevaihto vuonna 2017 oli 2,377 mrd euroa. Suomessa Antalis Oy:n toimipiste sijaitsee Vantaalla ja yrityksen palveluksessa on 36 henkilöä. Vuonna 2017 Antalis Oy:n liikevaihto oli 29,3 milj. euroa.

  Laajaan ja korkeatasoiseen tuotevalikoimaamme kuuluvat päällystetyt ja päällystämättömät graafiset paperit, design- ja erikoispaperit, kartongit, digi- ja tulostuspaperit, kirjekuoret, hygienia- ja kattaustuotteet, suurkuvatulostusmateriaalit, -telineet ja -laitteet sekä pakkausmateriaalit ja -ratkaisut. Tutustu yritykseemme: www.antalis.fi.

  Haemme innostunutta suurkuvamyyntiin keskittyvää

  ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

  Olethan asiakkaittesi arvostama huippumyyjä? Sinua motivoi myynnin kehittäminen ja uuden tekeminen. Me Antaliksessa tarvitsemme nyt Sinua kasvavalla ja jatkuvasti kehittyvällä suurkuvatulostamisen liiketoiminta-alueella. 

  Tehtäviisi kuuluvat suurkuvatulostusratkaisujen myyntitehtävät, nykyisen asiakaskunnan palveleminen sekä aktiivinen uusasiakashankinta. Työympäristösi on kansainvälinen, mutta työsi tapahtuu paikallisella tasolla. Tarjoamme myyntivalikoimaasi kansainvälisesti tunnettuja huippubrändeja ja Antaliksen omia laadukkaita brändejä. 

  Edellytämme aikaisempaa kokemusta myyntityöstä ja uusasiakashankinnasta. Työssä menestymistä edesauttaa hyvä englannin kielen taito. Luotamme, että kykenet sekä itsenäiseen työskentelyyn että tulokselliseen yhteistyöhön. Palkkasi muodostuu kiinteästä pohjapalkasta sekä bonusjärjestelmästä.

  Lisätietoja tehtävästä antaa Some Hunters Oy / Heikki Wahlroos, puh. +358 400 410250. Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatasotoivomuksineen 1.3.2019 mennessä osoitteella: hakemukset@somehunters.comKirjoita otsikoksi ”Suurkuvamyyjä”.

  Lataa pdf tästä linkistä