KAIKKI TUOTTEET

SUURKUVATULOSTUSLEVYT

Mieti ensin lopputuote ennen kuin valitset levymateriaalin. Miten se on esillä, miten siinä viestitään, täytyykö sen suojata jotain tai kestää tiettyjä olosuhteita…? Valintaasi vaikuttavat tarvittava pinta, paksuus, jäykkyys, valkoisuus ja tulostusjälki, sillä levyjä voidaan painaa offsetilla, digitaalisesti sekä seri- ja flexopainatuksina. Posti- ja tervehdyskortit, CD:n ja kirjan kannet, kansiot, liput, pakkaukset, myymälämainonta - meiltä löytyy materiaalit kaikkiin näihin tarpeisiin!

  Display-levyt (9 Tuotteet)

  Läpikuultavat pelikorttikartongit muodostuvat laminoiduista kerroksista, jotka on liimattu yhteen värillisellä liimalla (musta, valkoinen, harmaa, jne.). Niitä käytetään erikoissovelluksissa, joissa vaaditaan korkeaa jäykkyyttä ja tiheyttä sekä erinomaista tulostusjälkeä. Tutustu tuotteisiimme ja opi lisää!

  Tuotteet ja artikkelit

  Vaahtolevyt (17 Tuotteet)

  Valikoimamme viscom-levyjä graafisiin ja myymäläsovelluksiin

  Tuotteet ja artikkelit

  Graafiset kartongit (0 Tuotteet)

  Meiltä löytyy graafisia kartonkeja kaikkiin graafisiin ja pakkaussovelluksin. Laajaan valikoimaamme kuuluvat kaikenlaiset 1- ja 2-puoleiset kartongit graafisista valkaistuista sellukartongeita (SBS) valkotaustaisiin päällystettyihin GC1-taivekartonkeihin ja kermataustaisiin GC2-kartonkeihin saakka. Mutta valikoimaamme kuuluvat myös monet erikoiskartongit kuten WLC, lainerit sekä päällystämättömät ja digitaaliseen tuotantoon soveltuvat kartongit. Tutustu ohessa merkittyihin tuotteisiimme – löydät sieltä varmasti tarpeisiisi hyvän vaihtoehdon!

  Tuotteet ja artikkelit