KAIKKI TUOTTEET

SUURKUVATULOSTUS

On aika tulla huomatuksi! Visuaalinen viestintä on tiedon ja ideoiden muuttamista visuaaliseksi ilmaisuksi, jolloin se on selvästi nähtävissä, helposti havaittavissa ja luettavissa. Jokainen brändin omistaja haluaa kiinnittää huomionsa ja ilmaista alkuperäisen ideansa tai viestinsä houkuttelevasti, laadukkaasti ja valikoivasti. Miten se tapahtuu? Antalis esittelee ylpeänä laajan valikoiman visuaalisen kommunikaation materiaaleja, jotka edustavat tunnettuja tuotemerkkejä ja valmistajia ympäri maailmaa. Kysy lisää - Just ask Antalis!

Synteettiset levyt (33 Tuotteet)

Kun valitaan synteettisiä levyjä, on mietittävä lopullista käyttökohdetta ja sen mukaan huomioitava, mitkä materiaalin ominaisuuksista ovat tärkeimpiä - onko sen tarkoitus esitellä, suojata, mainostaa, kestää...? Lopputuotteesta riippuen on valittava oikea pinta, väri, paksuus, koko, jäykkyys ja valkoisuus. Myös tulostusteho on huomioitava, sillä jotkut levyt on kehitetty erityisesti suoraan digitaaliseen tulostamiseen.
Valitse oikea materiaali ja voit olla varma lopputuloksesta ja tehdä vaikutuksen kaikkein vaativimpaankin asiakkaaseen!

Tuotteet ja artikkelit

Suurkuvatulostuslevyt (26 Tuotteet)

Suurkuvakartonkeja valitessa kannattaa ensin miettiä käyttökohde ennen materiaalivalintaa. Miten lopputuote on esillä, miten siinä viestitään, täytyykö sen suojata jotain tai kestää tiettyjä olosuhteita…? Valintaan vaikuttavat tarvittava pinta, paksuus, jäykkyys, valkoisuus ja tulostusjälki, sillä levyjä voidaan painaa offsetilla, digitaalisesti sekä seri- ja flexopainatuksina. Posti- ja tervehdyskortit, CD:n ja kirjan kannet, kansiot, liput, pakkaukset, myymälämainonta - Antalikselta löytyy materiaalit kaikkiin näihin tarpeisiin!

Tuotteet ja artikkelit

Suurkuvatulostuspaperit (55 Tuotteet)

Papel gran formato - Comunicacion visual

Paperi on edelleen eniten käytetty viestintäväline eikä visuaalinen kommunikaatio tee siihen poikkeusta. Suurkuvatulostuspapereiden laaja valikoimamme sisältää papereita ja materiaaleja, joista osalla on tunnustettu ympäristömerkki, esim. FSC- tai PEFC-sertifikaatti.

Tarratulostusmateriaalit (67 Tuotteet)

Tarratulostusmateriaalit suurkuvatulostukseen pitkä- ja lyhytkestoiseen käyttöön tasaisille ja kaareville pinnoille

Laminaatit (27 Tuotteet)

Laminaciones - Comunicación visual

Laminaatit

Tuotteet ja artikkelit
paperman