KAIKKI TUOTTEET

PAKKAUSTÄYTTEET JA -PEHMUSTEET

Pakkaustäytteet ja pehmusteet tyhjän tilan täyttöön ja suojaukseen. Perusmateriaalina paperit, muovikalvot tai vaahtomuovit jne.

Pakkauspehmustejärjestelmät (2 Tuotteet)

Valikoima paperipohjaisia tuotteita särkyvien tavaroiden suojaamiseksi kuljetuksen aikana.

Tuotteet ja artikkelit

Pakkauspehmusteet (10 Tuotteet)

Pakkauspehmusteet kaikkiin kuljetus- ja pakkaustarpeisiin. Laaja valikoima tuotteita ja järjestelmiä, jotka suojaavat erityisen tehokkaasti helposti vahingoittuvia tavaroita kuljetuksen aikana. Nämä tuotteet suojaavat iskuilta ja tärinältä tai täyttävät pakkauksen tyhjän tilan.

Kuplamuovit (10 Tuotteet)

Kuplamuovi on suosittu ratkaisu päivittäisiin pakkaustarpeisiin: suojaa rikkoutumiselta, suojaa pintoja ja estää tuotteen liikkumista pakkauksen sisällä.

Tuotteet ja artikkelit

Pakkaustäytteet (1 Tuotteet)

Flo Pak verpakkingschips voor bescherming van kwetsbaar product

Irtonaiset ja kevyet pakkauslastut ovat kestäviä ja helposti annosteltavia. Ne ovat myös koristeellisia eristysmateriaaleja, jotka suojaavat hauraita tavaroita ja täyttävät tyhjän tilan pakkauksissa.

Tuotteet ja artikkelit

PE-Pehmusteet (11 Tuotteet)

PE-pehmuste on kevyt yleispakkaus- ja pehmustemateriaali, joka on valmistettu vaahdotetusta LDPE:stä. Käytetään reunojen ja pintojen suojaamiseen. Luistamattomana materiaalina eristää ja suojaa tärinältä. Saatavana myös antistaattisena ja tarrapinnalla.

paperman