Sitoutumisemme

Environment_Our_Commitment_ContentPage_259x194.jpg

Sitoutumisemme  kestävään kehitykseen

Antalis pyrkii varmistamaan, että kasvu kulkee käsi kädessä ympäristön kannalta vastuullisten menettelytapojen kanssa.

Antaliksen kestävän kehityksen strategia koostuu 3 akselista:
- Ympäristövastuulliset tuotteet ja palvelut
- FSC® multi-site sertifikaatti
- Tavarantoimittajien sitoutuminen

Tämän sitoumuksen toteuttamiseksi kaikki Antalis-maat ovat hyväksyneet  “Antaliksen ympäristöohjeistuksen”. Ne laativat jatkuvasti toimintasuunnitelmia, jotka keskittyvät hiilijalanjäljen pienentämiseen hankinnoissa, parantavat tuotteiden jäljitettävyyttä ja jätteiden käsittelyä.

Ympäristövastuulliset tuotteemme - asiakkaan parhaita valintoja.

Antalis haluaa tarjota yhä ympäristötietoisemmille asiakkailleen laajan valikoiman sertifioituja ja kierrätettyjä tuotteita kaikilla liiketoiminta-alueilla. Cocoon-valikoima koostuu 100% kierrätetyistä korkealaatuisista erittäin valkoisista päällystetyistä papereista, ja tämä valikoima on vain yksi esimerkki pitkäikäisistä menestystuotteista. Antalis tarjoaa jo nyt valikoiman  PEFC- ja FSC®-sertifikaatin saaneita papereita, ja se pyrkii jatkuvasti laajentamaan tuotetarjontaansa, josta voidaan esimerkkinä mainita Olin. Keaykolour-designpaperivalikoimassa on 30 - 100 % kierrätyspapereita (post-consumer waste) hienostuneissa FSC® -sertifioiduissa laaduissa. Keaykolour ReKreate -valikoima on ainutlaatuinen uusiotuote, jossa käytetään kuituja, jotka normaalisti jäävät kierrätysprosessissa käyttämättä.

Digigreenin valmistuksessa käytetään sekä kierrätys- että neitsytkuituja, ja se täyttää tiukimmatkin ympäristömääräykset. Digigreen on FSC -sertifioitu ja sille on myönnetty EU-ympäristömerkin käyttöoikeus. Siinä yhdistyy näin digitaalinen tehokkuus ja ympärstöystävällisyys, se on markkinoiden ensimmäinen 100% digitaalinen ja 100%  ympäristövastuullinen paperi.

Lisäksi Antalis tarjoaa täysin kierrätetyn ja kierrätyskelpoisen valikoiman materiaaleja pakkaamiseen ja suurkuvatulostukseen. Suurkuvatulostukseen Lightboard-hunajakennotuotteet on valmistettu kokonaan kierrätysmateriaaleista. Myös pakkauspuolta löytyy ympäristöystävällisiä tuotteita.


Hankintaketjustrategiamme  - täydellinen avoimuus asiakkaillemme. 

Sen lisäksi, että Antalis kiinnittää huomiota tuotteiden ympäristöystävällisyyteen, yritys kiinnittää huomiota myös koko hankintaketjun ympäristösertifiointeihin. Antalis on ensimmäinen yritys markkinoilla, jolla on eri laitoksille myönnetty multi-site FSC ®- ja PEFC-serfikaatti, jotka takaavat täydellisen jäljitettävyyden ja avoimuuden kautta koko hankintaketjun. Auditointeja tehdään logistiikassa (merkinnät, tuotteiden erillinen varastointi, toimitus), tietojärjestelmien kohdalla (viitenumero, kategoriat...) sekä markkinoinnin ja myynnin osalta (logojen käyttö, koulutus...). Standardien käyttö tarkoittaa sitä, että sertifikaatin saaneiden maiden tulee täyttää samat ympäristövaatimukset asiakkaille. 

Tämä sertifikaatti on myönnetty 29 maalle kautta maailman vuonna 2012.

Huomioitavaa on myös se, että valitsemme yhteistyökumppaneiksi toimittajia, jotka sitoutuvat kestävämmän kehityksen materiaalihankintaan. Suurin osa heistä noudattaa ympäristöön liittyviä "tavarantoimittajan käytännesääntöjä".