Käyttökohteet

 
  • Kirjelomakkeet ja yritysviestintä

    Menestyvän liikeyrityksen pyrkimyksessä luoda oma brändi-identiteetti on yhtiön oman yrityslomakkeiston luominen olennainen osa koko brändin rakentamisstrategiaa. Elegantti, klassinen tai moderni, ympäristöarvoja korostava - täältä löydät paperit, jotka erottavat sinut muista.

    Lue lisää
  • Esitteet 

    Esite on sinun mahdollisuutesi antaa yksityiskohtainen kuvaus siitä, mitä yhtiösi voi tarjota. Se heijastaa sinun brändiäsi. Tästä syystä me valitsemme laajan valikoiman päällystettyjä ja päällystämättömiä papereita, joille syntyy erinomainen painojälki korostamaan brändiäsi.

    Lue lisää
  • Luettelot 

    Luettelo on sinun oma painettu näyteikkunasi. Se on dokumentti, joka luettelee kattavasti valikoimasi yhdistäen kiinnostavia kuvia teksteihin. Klikkaa tästä tutustuaksesi valikoimaamme, jonka avulla saat oman luettelosi erottumaan muista!

    Lue lisää
  • Vuosikertomukset 

    Vuosikertomus kertoo paljon yrityksestäsi. Korkealaatuinen painojälki, ympäristöystävälliset paperit, designpaperi tai digitaaliseen tuotantoon soveltuva paperi personointeihin, yhteen sopivat kirjekuoret - meiltä löytyy nämä kaikki!

    Lue lisää
  • Kirjat ja muistikirjat

    Oletko lukija tai kirjoittaja? On vaikea valita sopiva paperi kirjaa tai muistikirjaa varten. Klikkaa tästä tarkastellaksesi parasta paperivalikoimaamme.

    Lue lisää
  • Kutsut ja kortit

    Kutsu tilaisuuteen, joulukortit ym. On monia tapoja jakaa tärkeitä tapahtumia asiakkaiden, ystävien ja perheen kanssa läpi vuoden. Metallihohtoisia, läpikuultavia, martioituja, värjättyjä jne. - täältä löydät laajan valikoiman papereita kaikkiin tilanteisiin.

    Lue lisää
  • Suoramarkkinointi 

    Miten saan parhaan vastausprosentin suoramarkkinointikampanjaani? Antalis voit tarjota sinulle ratkaisuja paperin ja kirjekuoren valinnasta alkaen.

    Lue lisää
  • Kannet ja kansiot

    Oli kyseessä minkälainen esitys tai raportti tahansa, teet voimakkaan vaikutus käyttämällä kestäviä ja houkuttelevia kansiamme. Muista myös monet kansioihin sopivat tuotteemme voidaksesi organisoida ja priorisoida omaa työtäsi. Kirkkaat värit auttavat sinua erottelemaan eri toiminnot ja eri materiaaleista löydät varmasti itsellesi sopivimman. Fiksua työskentelyä kansiemme ja kansioidemme avulla!

    Lue lisää
  • Kalenterit 

    365 päivää… Niin pitkään käyttäjä katsoo kalenteriasi. Varmista meidän papereidemme avulla, että sitä katsotaan joka ikinen päivä.

    Lue lisää
  • Valokuvakirjat 

    Valokuvakirja on ollut digitaalisen painamisen maailmassa menestyneimmin kasvanut markkina-alue. Antalis on omiaan tällaiselle innovatiiviselle digitaaliselle painamiselle, sillä siihen soveltuvia materiaaleja löytyy runsaasti: premium-talon päällystettyä paperia, designpapereita ja erikoismateriaaleja.

    Lue lisää
  • Etiketit ja tarrat

    Merkki voi olla tunnus, etiketti, tarra, leima, sinetti, lipuke tai käärepaperi. Sen voi kiinnittää, painaa, tehdä sablonalla, korkopuristaa, kaivertaa tuotteeseen tai sen pakkaukseen. Merkeillä on kuitenkin erilaisia vaatimuksia riippuen siitä, kuka tuotemerkinnän tekee. Katso meidän itsekiinnittyviä merkkejämme. Tulet hämmästymään laajasta valikoimastamme, joka soveltuu kaikkiin teknisiin vaatimuksiin.

    Lue lisää
  • Lehdet ja uutiskirjeet

    Valitsemasi paperit ja kuoret antavat kestävän ensivaikutelman, jonka tulee olla sopusoinnussa viestiesi sisällön kanssa. Me voimme neuvoa painotyöllesi parhaiten sopivan ratkaisun- oli se sitten asiakaslehti tai uutiskirje tai joku muu.

    Lue lisää