image-from-the-document-manager

UUTISET

 

Logo_conqueror_home_301x81-2.png

 

 

 

 

 

 

Xmas_set_400x294.jpg

 

>> 12 Shades of White + 1

Nyt pääset kätevän työkalun avulla vertailemaan erilaisia valkoisia sävyjä. Arjowigginsin 12 erilaista valkoista sävyä ja pintakuviota on tehty kauniiksi korttisetiksi, jossa on piristeenä vielä 1 värillinen sävy. Aurinkokuntamme on kauniisti preeglattu ja folioitu kortteihin, joiden toivomme olevan Sinulle inspiraation lähteenä. 
"12 Shades of White + 1" -setissä on käytetty seuraavia materiaaleja:

VALKOISET KORTIT

Conqueror Connoisseur 100% Cotton Soft White 300 g
Conqueror Laid Diamond White 300 g
Conqueror Contour High White 300 g
Conqueror Iridescent Silver Mist 250 g
Rives Basane Bright White, 350 g
Rives Design Natural White 350 g
Rives Linear Bright White 250 g
Curious Metallics Ice Gold 300 g
Curious Skin Extra White 380 g
Rives Sensation Tradition Bright White 270 g
Keaykolour Original Snow White 300 g
Keaykolour Original Pure White 300 g

VÄRILLINEN KORTTI

Pop'Set Cosmo Pink 320 g 

SAATEKIRJE

Conqueror Connoisseur 100% Cotton Soft White 160 g

KOTELO

Rives Shetland Bright White 250 g

 

Pyydä yhteyshenkilöäsi tuomaan Sinulle tämä inspiroiva setti - Touch. Feel. Create.

 

 

 

blu-resize290x290.jpg

 

Näppärät nettisivut designpapereille

Arjowiggins Creative Papers on tehnyt uudet nettisivut, jotka ovat erittäin selkeät ja helppokäyttöiset. Sivut noudattavat samaa rakennetta kuin viime vuonna lanseerattu The Paper Book. Pystyt näkemään samat tekniset tiedot ja tarkasti samat värisävyt – oli kyse sitten paperista, kartongista tai kirjekuoresta. Haun voit suorittaa brändin, värisävyn, neliöpainon ja pintavaihtoehdon perusteella. Saat myös paino-opastusta ja tietoa tuotteille myönnetyistä ympäristösertifikaateista.

 

Arjowiggins Creative Papersin nettisivuilta voit tilata näytteitä A4-koossa ja isompana arkkina. Ne toimitetaan perille ympäri maailmaa muutaman työpäivän sisällä.

 

Erityisesti suunnittelijat hyötyvät omasta työpöydästä, jonne voidaan tallentaa projektiin liittyviä tuotteita ja jakaa niitä projektin muiden jäsenten kanssa. Nettisivuilta löytyy myös automaattisia suosituksia, jotka ovat lähellä haettuja tuotteita.

 

Käy tutustumassa www.arjowigginscreativepapers.com

 

 

 


 

 


 

 

conqueror-book-458x232.png

Conqueror  Storybook

Conqueror Storybook
 

”Jokaisella brändillä on oma tarinansa. Erotut tavalla, jolla tarinasi kerrot. Valitsemasi paperi ilmaisee arvojasi ja luo omalta osaltaan identiteettiäsi. Siksi maailman johtavat brändit luottavat Conqueroriin kertoessaan oman tarinansa. Conqueror kertoo paljon sinusta."

Conqueror on auttanut brändejä tarinoiden kerronnassa jo yli 125 vuoden ajan. Alun perin se luotiin ensimmäiseksi laadukkaaksi konevalmisteiseksi kirjoituspaperiksi. Siitä se on kehittynyt aikojen kuluessa korkealaatuisen painetun viestinnän valinnaksi ja luotettavaksi kumppaniksi brändeille, jotka vaativat parasta – kunnianhimoisista yrityksistä maailman johtaviin organisaatioihin saakka.

Nyt Conqueror kertoo oman tarinansa 180-sivuisena kovakantisena kirjana. Kirja alkaa Conquerorin perinnöllä ja tinkimättömällä paperinvalmistuksen laadun tasolla. Kirjasta löydät tarinat kolmesta laadukkaasta brändistä, jotka ovat käyttäneet Conqueroria osana omaa brändi-identiteettiään.

Tarina purkautuu luku luvulta kertoen ja esitellen laajoja painatus- ja jälkikäsittelymahdollisuuksia. Kirja esittelee 60 erilaista paperia, joiden kautta tutustut erilaisiin sävyihin, pintoihin ja paksuuksiin. Näiden vuoksi valikoima on suunnittelijoiden, kirjapainojen ja loppukäyttäjien suosiossa. Kirjasta näet myös Conquerorin alkuperäisen ”Conqueror London” –vesileiman, jolla varustettuja papereita on jälleen saatavana rajoitetusti.
 

Kirjaan on koottu korkealaatuiseen viestintään soveltuvia periaatteita ja paperilaatuja. Siinä tuodaan esiin paperivalikoima, jolla on rikas historia ja innovoinnin perinne, mutta saman aikaan se modernina brändinä soveltuu designinsa puolesta juuri tämän päivän viestintään.

 

 

 

  

 

Creative power