Antalis on Tour

 • Antalis on Tour

  Järjestämme elokuussa 2017 joukon Antalis on Tour -tilaisuuksia. Toivomme, että pääset mukaan kuulemaan materiaalien merkityksestä mielikuvan rakentajana ja saamaan ideoita omaan työhösi - oli ne sitten painotuotteita, suurkuvatulosteita, pakkauksia tai jotain ihan muuta. 

  Tule nauttimaan aamupala kanssamme ja kuulemaan mielenkiintoisia ja inspiroivia esityksiä!

  Ilmoittaudu 24.8.2017 mennessä alla olevista linkeistä:

  AOT_auto_teksti_789x300.jpg

  ILMOITTAUTUMISLINKIT

  TAMPERE 29.8.2017 klo 8.00-11.30 / Tampere-talo

  TURKU 30.8.2017 klo 8.00-11.30 / Logomo

  HELSINKI 31.8.2017 klo 8.00-11.30 / Finlandia-talo

  AOT_raketti_teksti_789x300.jpg

  Tule kuulemaan, miten erilaisilla materiaaleilla on onnistuneesti tuettu brändin rakentamista. Tule poimimaan ideoita omiin suurkuvatoteutuksiisi.

  HUOM! Kaikkien kiertueen tilaisuuksiin osallistujien kesken arvotaan 300 euron arvoinen matkalahjakortti!

   

  OHJELMA

  Aamupalatarjoilu (alkaa klo 8.00)

  Tervetuloa, Esa Silvennoinen, Antalis Oy (klo 8.30)

  Jymy - suomalainen menestystarina, Erkki Mikola, Suomisen Maito Oy

  Ymmärrys asiakkaan tarpeista luo lähtökohdat hyvälle suunnittelulle, Heikki J. Kuisma, Digihessu Oy

  Treasure of Nepal with Epson, Gary Wornell (vain Helsingin tilaisuudessa)

  Digitaide sisustuksessa, Seilo Ristimäki, Iloinen Liftari Oy (vain Tampereen ja Turun tilaisuuksissa)

  Epson-demo

  Tutustumista ständeihin

  Tilaisuus päättyy (klo 11.30)

   

  Antalis on Tour

  TÄHTIESIINTYJÄMME

  Erkki Mikola  

  Erkki Mikola

  Head of Marketing and Branding, Founding partner, Chairman

  Suomisen Maito Oy

  Erkki Mikola on brändin kehittämisen asiantuntija. Hän on perustaja ja yrittäjä Jymy-jäätelöä valmistavassa, vuonna 2014 aloittaneessa Suomisen Maito Oy:ssä ja vastaa markkinointiviestinnästä ja brändistä. Ennen tätä hän on toiminut luovana johtajana, mainostoimistoyrittäjänä ja graafisena muotoilijana parikymmentä vuotta.

  Lisäksi hän toimii brändijohdetun liiketoiminnan kehittämisen advisorina myös kahdessa muussa yrityksessä.

  Mikola on palkittu n.120 kertaa kotimaisissa ja kansaivälisissä kilpailuissa, joissa laatu, innovatiivisuus ja tehokkuus ovat keskeisiä mitattavia asioita. 

  Linkkejä: http://www.jymy.fi/

   

  Heikki_Kuisma  

  Heikki J. Kuisma

  Valokuvaaja ja toimitusjohtaja

  Digihessu Oy

  Heikki J. Kuisma on valokuvaaja, joka kuvaa pääasiassa luontokohteita ympäri maailmaa sekä mainoskuvia vähittäiskaupan tarpeisiin.Hän toimii Finnfoton hallituksessa Suomen Ammattiluontokuvaajien edustajana. Valokuvaamisen Kuisma aloitti 70-luvun alkupuolella. 

  Digihessu Oy:n studiossa (Pitkäniityntie 1, Espoo) toimii EPSON Digilab -auktorisoitu tulostamo, jossa syntyy mm. suurkuva- ja näyttelytulosteita, tauluja ja julisteita n. 10 000 neliötä vuosittain eri materiaaleille.

  Tulostinvalikoimaan kuuluvat mm. Epsonin uusi lippulaivatulostin SC 80600, Epson SC 9900 / 9700 / 6900 sekä Fujin uusi UV-hybridtulostin Aquity II. Jälkikäsittelyn apuna on kaksi Rolls Roller -pöytää sekä Summan tasoleikkuri mm. POT-työkaluilla. Eizo:n kalibroitavat näytöt sekä X-riten robotilla tehtävät ICC-profiilit tulostusmateriaaleille mahdollistavat ammattimaisen värinhallinnan työnkulussa. Näyttelykuvat toimitetaan kuvankäsittelystä ripustusvalmiiksi Fine Art -materiaaleille.

  Heikki J. Kuisma on järjestänyt tulostamisen ja värinhallinnan workshopeja.

  Linkkejä: http://www.digihessu.fi/

   

  Gary Wornell  

  Gary Wornell

  Visual Artist, Photographer, Print Maker

  Gary Wornell is an artist photographer, film maker, master print-maker, photojournalist, author and independent curator. A Canadian citizen, Gary has lived for extensive periods in the UK, Finland and Nepal. Currently he divides his time between Finland and Nepal.

  In his presentation, former ceramic artist and photojournalist Gary Wornell brings his experiences with clay into the world of Ink Jet Printing with 15 years of experimental print making culminating in the exhibition 'Treasure of Nepal' at Lahden Taidemuseo in 2016 entirely created using Epson's print technology. From works on hand coated Aluminium, Tyvek, Epson's Fine Art papers, Poly Textile, Japanese Kozo this exhibition celebrated the work of Nepal's fine crafts with the fine craft of Epson's print technology. 

  Links: http://www.treasureofnepal.com/

  http://www.garywornell.com/

   

  Seilo Ristimaki  

  Seilo Ristimäki

  Valokuvaaja

  Iloinen Liftari Oy

  Seilo Ristimäki perusti Iloinen liftari -studion vuonna 1993. Valokuvaajana hänen erikoisalaansa ovat ruoka-, asetelma- ja lifestyle-kuvaukset. Seilo on palkittu useasti Suomen mainosvalokuvaajien vuosikilpailuissa eri sarjojen voittajana; vuonna 2006 hänelle myönnettiin QFAP-titteli. Seilo kuuluu Epson Digipraphie artisteihin ja hän on Suomen Wacom-lähettiläs. Seilo Ristimäki on tehnyt digitaalisen työnkulun koulutusta yli 10 vuotta sekä pitänyt useita alan workshopeja mm. tulostamisesta. 

  Linkkejä: http://www.iloinenliftari.fi/

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  AOT_money_teksti_789x300.jpg

  Tule näkemään käytännössä, kuinka kustannustehokkailla ja kansainvälisestikin palkituilla EPSON-tulostimilla saat tarkkaa ja brändiäsi kunnioittavaa tulostusjälkeä suurkuvillesi.

  Esittelemme tällä hetkellä Euroopan myydyimmän eco-solvent-tulostinperheen. EPSON SC-S-80600 tuottaa laajan valikoiman erittäin tarkkoja värisävyjä - jopa 98,2% PANTONE MATCHING SYSTEMR –värijärjestelmän täysin peittävistä PANTONE-väreistä. Maailman paras valokuvatulostin (TIPA Awards 2017) EPSON P-5000 esittäytyy. Tapahtumissamme esittelemme P-series-tuoteperheestä myös P-9000-tulostimen. 98%:n Pantone R värintoistokyky yhdistettynä 44” tulostusleveyteen, EPSON-luotettavuuteen ja helppokäyttöisyyteen tekevät P9000-tulostimesta ammattilaisen työkalun laadukkaaseen tulostamiseen.

  Kuljetusvaurion vuoksi emme valitettavasti pääse esittelemään SC-P10000-tulostinta, mutta lisätietoa laitteesta saat Epsonin ja Antaliksen väeltä tilaisuudessa. Uudet SureColor SC-P10000- ja SC-P20000-tulostimet nostavat suurkokotulostuksen uudelle tasolle laadun, nopeuden, tarkkuuden ja helppokäyttöisyyden osalta. 

  KIERTUETARJOUS

  Tutustu tästä linkistä kiertuetarjoukseemme, joka on voimassa 29.8.-30.9.2017