Antalis Oy

 • Avoimet työpaikat

  Täältä löydät ajankohtaiset työpaikkailmoituksemme.

  Mikäli emme ole ilmoittaneet mitään paikkaa haettavaksi, voit lähettää avoimen hakemuksen henkilöstöpäällikkö Hanna-Riitta Walleniukselle sähköpostiosoitteeseen: hanna.wallenius@antalis.fi

   

  AVOIN TYÖPAIKKA

  Antalis Oy kuuluu Antalis-ryhmään, joka on Euroopan johtava papereiden ja pakkausratkaisujen jakelija sekä merkittävä suurkuvaratkaisujen toimittaja ammattilaisille. Antalis toimii 43 eri maassa 5600 työntekijän voimin. Suomessa Antalis Oy:n toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Yrityksen palveluksessa on 63 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2016 oli 31,7 milj. euroa. Laajaan ja korkeatasoiseen tuotevalikoimaamme kuuluvat päällystetyt ja päällystämättömät painopaperit, design- ja erikoispaperit, kartongit, tulostuspaperit, kirjekuoret, suurkuva- ja pakkausratkaisut sekä hygienia- ja kattaustuotteet. 

  Haemme Helsingin toimipisteeseemme

  MYYNTINEUVOTTELIJAA

  Tehtäviisi kuuluvat myynti ja asiakaspalvelu puhelimitse, tilausten ja asiakaspalautteiden käsittely, aluemyynnin tukena toimiminen, lähetysten seuranta sekä toimistorutiinit.

  Työssä menestyminen edellyttää sujuvan suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa. Edellytämme myös aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja odotamme sinun hallitsevan yleisimmät toimisto-ohjelmat. Luotamme, että kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja tulokselliseen yhteistyöhön.

  Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

  Lisätietoja tehtävästä antaa Jonna Kuosa, puh. 0201 800 208 tai 040 591 0002. Lähetä hakemuksesi ja CV:si 27.6.2017 mennessä sähköpostiosoitteeseen: jonna.kuosa@antalis.fi. Laita viestisi otsikoksi ”Myyntineuvottelija”.

  Tulosta työpaikkailmoitus tästä linkistä