Antalis Oy

 • Avoimet työpaikat

  Täältä löydät ajankohtaiset työpaikkailmoituksemme.

  Mikäli emme ole ilmoittaneet mitään paikkaa haettavaksi, voit lähettää avoimen hakemuksen henkilöstöpäällikkö Hanna-Riitta Walleniukselle sähköpostiosoitteeseen: hanna.wallenius@antalis.com

   

  AVOIN TYÖPAIKKA

  Antalis Oy kuuluu Antalis-ryhmään, joka on Euroopan johtava papereiden ja pakkausratkaisujen jakelija sekä merkittävä suurkuvaratkaisujen toimittaja ammattilaisille. Antalis toimii 43 eri maassa 5500 työntekijän voimin. Suomessa Antalis Oy:n toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Yrityksen palveluksessa on 57 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2017 oli 29,3 milj. euroa. Laajaan ja korkeatasoiseen tuotevalikoimaamme kuuluvat päällystetyt ja päällystämättömät painopaperit, design- ja erikoispaperit, kartongit, tulostuspaperit, kirjekuoret, suurkuva- ja pakkausratkaisut sekä hygienia- ja kattaustuotteet. 

  Haemme pääkaupunkiseudulle asiakaspalveluumme

  MYYNTINEUVOTTELIJAA

  Tehtäviisi kuuluvat myynti ja asiakaspalvelu puhelimitse, tilausten ja asiakaspalautteiden käsittely, aluemyynnin tukena toimiminen, tilausseuranta sekä muut toimistorutiinit.

  Työssä menestyminen edellyttää sujuvan suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa. Edellytämme myös aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja odotamme sinun hallitsevan yleisimmät toimisto-ohjelmat. Luotamme, että kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja tulokselliseen yhteistyöhön.

  Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

  Lisätietoja tehtävästä antaa Jonna Kuosa, puh. 040 591 0002.
  Lähetä hakemuksesi ja CV:si 10.6.2018 mennessä sähköpostiosoitteeseen: jonna.kuosa@antalis.com.
  Laita viestisi otsikoksi ”Myyntineuvottelija”.

  Tulosta työpaikkailmoitus tästä linkistä