Asiakaspalvelumme menee torstaina 21.6. kiinni poikkeuksellisesti jo klo 14. Varastomme palvelee klo 16 saakka. Hyvää Juhannusta!


PRINT 

Papereita, kartonkeja ja kirjekuoria painotuotteisiin

Brochures_PrintApplications_119x89.jpg

Graafisia papereita ja kartonkeja, ylellisiä designpapereita, kirjekuoria sekä erikoispapereita (tarrat, itsejäljentävät, synteettiset ym.) digitaaliseen ja offsetpainamiseen.

Lue lisää

OFFICE 

Tulostus- ja kopiopapereita toimiston laitteisiin

Colours-and-Graphic-Printing_OfficeApplications_119x89.jpg

Valkoisia, värillisiä ja kierrätyskuidusta valmistettuja papereita, osoitetarroja, lomakesettejä, sovellustuotteita ym. materiaaleja värilliseen ja mustavalkotulostukseen.

Lue lisää

VISUAL COM

Materiaaleja ja laitteita suurkuvatulostukseen

window_graphics_119x89.jpg

Näkyvyyttä saat sisä- ja ulkokäyttöön soveltuvilla suurkuvatulosteilla (julisteet, valotaulut, bussiteippaukset, myymälämainonta, kyltit, messurakenteet ym.).

Lue lisää

PACKAGING 

Pakkausmateriaaleja, - laitteita ja -koneita

ProductPush_Masterline_Machine_Stretchfilm_119x89.jpg

Löydä kestävin ja taloudellisin pakkausratkaisu tuotteellesi. Huomioimme pakkaamisessa kuljetuksen ja varastoinnin, mutta myös pakkauksen käytön viestinnän välineenä.

Lue lisää

Antalis - maailmanlaajuinen toimija, paikallinen kumppani

CountryHome_156x93.jpg

Antalis on Euroopan suurin viestintää tukevien materiaalien toimittaja (graafiset paperit ja kartongit, tulostuspaperit, suurkuvatulostus- ja pakkausmateriaalit). Tehokas ja joustava logistiikka sekä korkea palvelutaso ovat luonnollinen osa toimintaamme. Asiakaskuntamme ulottuu pienistä tulostuslaitoksista, kirjapainoista ja mainostoimistoista suuriin yrityskonserneihin saakka. Pitkäaikainen yhteistyö ja asiakkaan liiketoiminnan tukeminen ovat meille tärkeitä. Haluatko luotettavan paikallisen yhteistyökumppanin, joka pystyy hyödyntämään myös maailmanlaajuisen toiminnan tuomat edut? Just ask Antalis!

Lue lisää

Uutiset 

 • 14.06.2018

  Antalis
  kesällä 2018

    Uusi osoite Antalis muuttaa heinäkuussa 2018 uuteen osoitteeseen Tahkotie 2, 01530 Vantaa. Pyrkimyksemme on saada muut...

 • 11.06.2018

  PacTec-arvonta
  suoritettu

  Kiitos kaikille, jotka vierailitte osastollamme PacTec-messuilla. Osastollamme oli arvonta, johon osallistumalla sai mah...

Kaikki uutiset

ICC Profile Centre

 
  ICC-144x119.jpg  
 

Uusi ICC Profile Center antaa asiakkaillemme mahdollisuuden tuottaa erinomaista tulostusjälkeä valmiita ICC-profiileja hyödyntämällä. Pääsy ICC Profile Centeriin käy helposti kirjautumalla ja sen jälkeen oikea tarvittava profiili löytyy kätevästi valitsemalla tietyn laitevalmistajan, laitemallin, värityypin, asetukset ja alustan. Välittömästi kriteerit valittuasi saat helposti ladattua juuri oikean ICC-profiilin erinomaisen lopputuloksen varmistamiseksi – kerta toisensa jälkeen. Kun kalliit koeajot ja uusintapainatukset jäävät pois, tuloksistasi tulee optimaalisia.

Yli tuhat ICC-profiilia on käytettävissäsi jo nyt ja niitä lisätään jatkuvasti.

Antaliksen visuaalisen kommunikaation suurkuvamateriaalien valikoima kasvaa. Uusia ICC-profiileja lisätään uusille lisäarvoa tuottaville materiaaleille, mm. tapeteille ja helposti kiinnitettäville tuotteille.

 

Lue lisää
Tuotekoodi

HINNASTO  

visuel

Viimeisin hinnasto -PDF löytyy tästä linkistä.

 

 

 

SUURKUVAKATALOGIT  

visuel

Tutustu Antaliksen suurkuvalaitteisiin

Equipment Catalogue 2017-2018

Tutustu myös Coala-tuotteisiin

Coala-esite

Coala Systems -esite

PALVELUKATALOGI  

visuel

Antaliksen tarjoamiin palveluihin voit tutustua tästä.

Xerox  katalogi

visuel

Tutustu Xerox -papereihin ja -sovellustuotteisiin tästä.

VALINTAOPAS  

visuel

Valintaopas papereille ja suurkuvamateriaaleille

Materiaalien valintaopas

KARTONKIMUKIT  

visuel

Personoitua viestintää

Painetut kartonkimukit -esite

Sertifikaatit  

visuel

Markkinoimme sertifioituja tuotteita

ICC  PROFILE CENTRE

OTA YHTEYTTÄ

Kysyttävää? Tarvitsetko apua?


Sähköpostitse:

OTA YHTEYTTÄEi yhteystietoja